Ce coafuri de mireasă au ales vedetele de la Hollywood!

Coafura miresei este elementul ce dă culoare întregului look în ziua nunții. Îți prezentăm câteva modele de coafuri inspirate de look-urile vedetelor de la Hollywood.

separator

1. Nicole Kidman

Cocul pe care Nicole Kidman l-a purtat la nunta sa este creația hairstylistului John Nollet, ce i-a sugerat actriței să poarte o rochie simplă la o astfel de coafură. Pentru a obține efectul de labirint, Nollet a început din vârful capului o împletitură french, apoi le-a strâns una câte una, aplicând agrafe și un fixativ de la L’Oreal.

Nicole Kidman

2. Ashanti

Cocul împletit al lui Ashanti este potrivit pentru o petrecere formală. „Este un coc simplu și elegant ce conferă o notă de formalitate.”, a afirmat Shereese Slate.

Ashanti

3. Cheryl Cole

Pentru miresele ce și-au ales o rochie de mireasa cu spatele gol, această coafură se potrivește de minune. „Este o variantă mai interesantă de a-ți accesoriza rochia de mireasă decât celebrele cocuri împletite.”, afirmă stilistul Linda Laudat.

Cheryl Cole

4. Hayden Panettiere

În loc să alegi o tiara pentru a-ți accesoriza coafura, Caroline Wiseman, stilista actriței, te sfătuie să alegi o împletitură. „Șuvița împletită va crea efectul unei coronite.”, afirma ea.

Hayden Panettiere

5. Jessica Alba

Nu este nimic mai potrivit decât un coc clasic pentru o mireasă ce adoră stilul simplu dar chic.

Jessica Alba

Sursa: karena.ro

alte Articole interesante