Husele din satin nu mai sunt la modă în 2017! Alege decorațiuni de scaune elegante, simple și naturale!

Husele de scaun din satin nu mai sunt la modă în 2017! O sală plină cu scaune cu huse din satin arată foarte încărcată, nu mai zic că pe lângă acestea se adaugă și alte decoraţiuni, mesele pline cu mâncare şi băutură. Există o multitudine de alternative inegalabil mai frumoase, mai elegante și deosebite, pentru care poţi opta. Am selectat câteva idei de pe pinterest.com care cu siguranţă o să vă inspire.

separator

scaun nunta2 scaun nunta3 scaun1

Rolul huselor pentru scaun, cel adevarat, este de a da un aspect unitar evenimentului, dar nu de a ascunde scaune vechi, ponosite, sau nepotrivite. Nu mai alegeţi scaune îmbrăcate cu huse din satin sub forma unor saci şi sugrumate cu funde ţapene din organza. Chiar dacă trebuie să acoperiţi acele scaune, mai ales daca nu aveţi o tematică de nuntă extrem de curajoasă, alegeţi huse din materiale frumoase, cât mai mate şi solide, croite pe forma scaunului.

scaune-nuntaingradina-11 scaune-nuntaingradina-4

Nudismul scaunelor de eveniment arată mult mai frumos, în comparaţie cu un sac îmbrăcat pe scaun. Nu va fie frică să lăsaţi scaunul de lemn gol şi să-l accesorizaţi cu câteva flori fine. Aşa sala de nuntă va arăta mult mai specială, decât în cazul uneia pline de scaune îmbrăcate în saci.

scaun12 scaune-nunta-in-gradina-3 scaune-nuntaingradina-15 (1)

scaun

scaun3

alte Articole interesante