Miranda Kerr s-a căsătorit. Detalii de la nuntă

Modelul a făcut pasul cel mare pentru a doua oară. În acest weekend, Miranda s-a căsătorit cu fondatorul Snapchar, Evan Spiegel. Aceștia au organizat o petrecere restrânsă, dar foarte luxoasă, la care au luat parte doar cei mai apropiați.

separator
attends the Fifth Annual Baby2Baby Gala, Presented By John Paul Mitchell Systems at 3LABS on November 12, 2016 in Culver City, California.

„Nunta în sine, dar și petrecerea de după au fost într-un cadru intim, dar unul luxos, cu clasă, iar Miranda a fost foarte implicată în organizarea evenimentului.  Ea are bun gust și știe exact ce își dorește. Este foarte fericită că s-a căsătorit cu Evan. Evenimentul a început cu un cocktail în grădină, în timp ce un pianist a cântat melodia „When You Wish Upon a Star”, a mărturisit un invitat pentru revista E! News. Decorul a fost rustic, cu mese simple, bănci și scaune albe și trandafiri roz. „Totul a fost făcut elegant”, a declarat o sursă pentru revista People.

Miranda a mai fost căsătorită cu Orlando Bloom, din 2010 până în 2013 și cu care are un fiul de șase ani, Flynn.

Noua sa relație cu Spiegel a început în 2014, cei doi s-au cunoscut la o cină organizată de  Louis Vuitton și s-au logodit în iulie anul trecut. Acum, formează unul dintre cele mai bogate cupluri de la Hollywood, scrie okmagazine.ro. Forbes estimează cu Spiegel are o avere în valoare de 1, 64 de miliarde de lire sterline, în timp ce Kerr, unul dintre cele mai cunoscute modele din lume, a câștigat 4,3 milioane de lire sterline numai în anul 2015.
BEVERLY HILLS, CA - FEBRUARY 14:  Co-founder and CEO of Snapchat Evan Spiegel (L) and model Miranda Kerr attend the 2016 Pre-GRAMMY Gala and Salute to Industry Icons honoring Irving Azoff at The Beverly Hilton Hotel on February 14, 2016 in Beverly Hills, California.  (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)

alte Articole interesante