NUNTA by AURA prezintă: Daria Goroșenco: Secrete din jurnalul unei campioane…

Despre protagonista noastră putem vorbi ore în șir și asta pentru că e o femeie care a reușit să aducă în țară o mulțime de premii și trofee, promovând frumusețea la nivel internațional și devenind campioana Europei la SPA masaj. Pentru EA e important ca totul să se desfășoare la cel mai înalt nivel, astfel formând o echipă profesionistă și unită care zi de zi muncește pentru ca femeile noastre să fie frumoase, dar și sănătoase.

separator

_daria-gorosenco_colaj2 (Copy)

Vă invităm s-o cunoașteți pe Daria Goroșenco, cosmetolog-estetist de profesie și o femeie nemaipomenit de frumoasă!

 • unicamd unica.md Pentru că suntem o revistă de profil, nu pot să nu te întreb, dragă Daria, dacă-ți mai amintești cum ai fost mireasă?!
 • Daria A fost în 2008, pe 20 septembrie. Ca și oricare mireasă am fost foarte stresată, dar în același timp foarte fericită pentru că urma să devin soția bărbatului pe care îl iubeam și-l iubesc foarte mult. Ce-mi amintesc este că am fost printre primele mirese care a renunțat la obișnuitele rochii bufate, gen prințesă și am optat pentru o rochie de tip sirenă, care mi-a evidențiat perfect silueta și starea interioară.

aura_agency_daria_gorosenco_colaj 1 (Copy)

 • unicamd unica.md Dar, de ce ai decis că anume EL trebuie să fie soțul tău?!
 • Daria

  A fost dragoste la prima vedere. Îmi amintesc și acum clipa în care l-am văzut, îmbrăcat în halat alb pentru că e doctor și mi-am zis ferm că e bărbatul meu!

  Astfel, am devenit o familie în care sănătatea e la căpătâi,  iar frumusețea nu poate fi decât sănătoasă!


 • unicamd unica.md Au trecut deja 9 ani de atunci. Cum ați reușit să formați o căsnicie atât de durabilă și frumoasă?!
 • Daria Nu o să fie o noutate dacă o să spun că prin dragoste, înțelepciune, răbdare, toleranță. E important să știi și să poți să-ți asculți jumătatea și să-i oferi exact ce are nevoie, ce-ți zice printre rânduri.

 • unicamd unica.md Îmi imaginez că aceste calități au stat la baza fondării și afacerii de familie. Cum s-a născut Estetic Studio?!
 • Daria

  Anul ăsta se împlinesc 13 ani de când sunt în cosmetologie. Estetic Studio s-a născut exact când trebuia. Îmi doream să valorific toate cunoștințele și trofeele obținute, astfel am hotărât să fondez un salon unde meșterii să fie profesioniști, metodele preponderent de autor, astfel peste 80 % de proceduri sunt exclusive.

  Mi-am dorit un centru de instruire calitativ, astfel Estetic Studio devenind și prima școală de cosmetologie, unde diplomele sunt acreditate internațional.

 • unicamd unica.md Știu că experiența ta de mireasă te-a făcut să ai o atitudine mai specială față de  viitoarele mirese. Cu ce sfaturi vii la ele?!
 • Daria

  Într-adevăr, să fii mireasă e mai mult decât stresant, deși fericirea e mai mare. Recomand mireselor să opteze pentru un organizator ca să elimine toate bătăile de cap și situațiile neplăcute, astfel timpul să și-l dedice propriei personae și imaginii din ziua nunții. La Estetic Studio vor găsi pachete dedicate lor, mireselor în exclusivitate, care le vor pregăti corpul și tenul pentru marele eveniment.

  De asemenea, recomand mireselor să sărbătorească cuconada ori cum i se mai zice petrecerea burlăcițelor la SPA, astfel se vor relaxa de minune și vor arăta impecabil la nuntă!

aura_agency_daria_gorosenco-1000_04 (Copy)

 • unicamd unica.md Estetic Studio e într-o perioadă în care pregătește surprize frumoase. Despre ce este vorba?!
 • Daria

  Estetic Studio mereu a fost darnic și a pregătit surprize. Dar, dacă ar fi să vă dezvălui câteva, atunci ar fi noua locație, pachetele megaaa tentante și ieșirea pe o nouă piață internațională!

  De asemenea, pregătim primul festival de frumusețe din țară, sub denumirea BEAUTYFEST, care va avea loc de pe 27 până pe 30 aprilie, la Palatul Republicii. Vor fi desfășurate 4 campionate și un târg, unde veți putea vedea abilitățile specialiștilor în practică, îi veți nota și testa produsele profesionale. Vă așteptăm cu mare drag!

 • unicamd unica.md Ce ar mai trebui să știe cititorii noștri despre voi?!
 • Daria Aș întreba acum ce nu se mai știe despre noi?! Dar, suntem primii distribuitori exclusivi de sugaring din țară, avem peste 80 % de proceduri bazate pe metode de autor, o echipă profesionistă gata să vă ajute să valorificați frumusețea dată de mama-natură. Iar, de restul veți afla foarte curând…

alte Articole interesante