O colecție inedită de haine și accesorii by Beyonce!!!

Cu ocazia Valentine’s Day, interpreta americană a lansat, pe site-ul său oficial, o colecţie-capsulă de modă care include ţinute variate, de la accesorii până la haine, prețurile cărora variază între 30 şi 60 de dolari.

separator
Potrivit ebony.com, colecţia este special concepută pentru sărbătoarea îndrăgostiţilor, dar şi pentru cei pasionaţi de modă. În colecţie au fost incluse diverse tricouri, jachete cu glugă, pantaloni scurţi, imprimate cu imaginea vedetei sau cu versuri din piesele sale, dar şi huse pentru telefoane mobile pe care se poate citi textul„Fulfill my fantasies” și „Bey Mine”.

Beyonce Knowles, în vârstă de 36 de ani, a devenit celebră la sfârşitul anilor 1990 în calitate de membră a trupei Destiny’s Child, care este unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În anul 2003,  Beyonce lansează primul său album solo, intitulat „Dangerously in Love”. Artista are în palmares 22 de premii Grammy, dar și câteva roluri principale jucate în filme, precum „Austin Powers – Goldmember” (2002), „Pantera roz” (2006), „Dreamgirls” (2006) şi „Cadillac Records” (2008).

alte Articole interesante