O moldoveancă a defilat pe covorul roșu la deschiderea unui nou magazin, în Elveția

Moldovencele știu să se facă remarcate oriunde în lume. Înzestrate cu talent, frumusețe și inteligență, acestea se impun în diverse domenii, inclusiv în lumea modei.

separator

Chiar dacă se află departe de locul de origine, iar în străinătate, se știe, nu este deloc ușor să ajungi pe podium, Cristina Gheiceanu își bucură în mod constant admiratoarele cu noutăți frumoase.

Bloggerița are motive de împlinire, fie că participă la ședințe foto pentru diverse branduri, încheie contracte de publicitate sau este invitată la evenimente de promovare.

Recent, frumoasa moldoveancă, stabilită în Elveția, a mai bifat un moment de succes în carieră. Cristina a fost invitată să reprezinte imaginea unui nou magazin de haine din această țară. Bloggerița și-a împărtățit emoțiile și impresiile pe pagina sa de socializare:

,,Astazi, am defilat pentru a doua oara in viata mea! ❤️ Iata pe covorul acela rosu, din spatele meu, pentru deschiderea unui nou magazin de haine, din Elvetia.
La momentul deschiderii, locul era impanzit de lume curioasa sa vada ce e acolo. Ei, si daca la prima mea experienta de acest gen, aveam niste emotii, de abia ma tineau picioarele, astazi mi-am zis sa profit de aceasta ocazie si sa ma simt bine!
E asa frumos cand viata ne mai propune ceva nou, ne ambitioneaza, ne scoate in mari pe care inca nu le-am inotat! 🍂🍂🍂
Ce pot sa spun… sunt o fata norocoasa!!!”, scrie Cristina Gheiceanu.

alte Articole interesante