Prezentare de modă inedită la Londra! La eveniment au participat și designeri din Moldova

Moldoveanca Daniela Costin deține propria agenție de modele și este organizatoarea competiției internaționale de frumusețe Miss Continental UK. Recent, tânăra în vârstă de 18 ani a organizat la Londra o prezentare de modă de succes, în colaborare cu London Make-up Academy.

separator

Evenimentul „Continental Fashion Event” a adunat un public select și combinat moda și caritatea, având drept scop susținerea organizației Teenage Cancer Trust, care oferă suport adolescenților din Marea Britanie ce suferă de cancer.

Un lucru deosebit este și faptul că la prezentarea de modă au participat și doi designeri din Moldova: Lilia Bezer, fondatoarea brand-ului Malinny, și Ecaterina Lefter, designer începător care studiază designul vestimentar în Italia.

Ecaterina Lefter și-a prezentat prima sa colecție, în tonuri pastelate, iar brandul Malliny a delectat publicul cu o colecție de ținute elegante, cu detalii lucrate manual. La eveniment au mai participat renumitele branduri internaționale L.Cathrinecare și La boutique Secret.

sursa foto: Facebook/Daniela Costin

alte Articole interesante