8 lucruri din garderoba unui bărbat pe care orice femeie le adoră

Un bărbat îngrijit și bine îmbrăcat mereu va avea șanse mari să atragă atenția în rândul femeilor, mai ales dacă ținuta acestuia include piese vestimentare ce plac doamnelor și domnișoarelor.
Bright Side prezintă elementele unei ţinute masculine pe care orice femeie le apreciază.

separator

Bluza Henley

1bar
Un tricou sau o bluză cu mâneci lungi fără guler şi cu nasturi la baza gâtului le place mult femeilor. Nu se demodează niciodată şi este o piesă vestimentară preferată de multe staruri de la Hollywood şi de sportivi celebri.

Pantofii buni


2bar
Femeile sunt înnebunite după pantofi, toată lumea ştie asta, dar sunt interesate şi de cei bărbăteşti. Aceştia trebuie să fie curaţi, îngrijiţi, iar culoarea lor să fie în ton cu cea a pantalonilor sau mai închisă, scrie site-ul citat.

Mânecile suflecate şi cravata subţire

3bar
O combinaţie care se potriveşte perfect cu un look casual sau cu unul şic, oferindu-i un aer relaxat celui care apelează la aceste „trucuri”. Mânecile întoarse şi o cravată îngustă transmit un mesaj de tipul „Sunt un tip ocupat, dar munca nu-i singura mea pasiune”.

Bluzele albe şi jeanşii

4bar
O pereche de jeanşi şi o bluză albă nu dau greş niciodată; această combinaţie face mai atractiv un bărbat.

Un costum făcut la croitor

5bar
O piesă clasică şi de greutate din garderoba unui gentleman, costumul adaptat, făcut la croitor, se distinge uşor şi îi conferă o notă specială de eleganţă celui care îl poartă. Poţi să pariezi că un bărbat care îmbracă aşa ceva va capta uşor interesul oricărei femei.

Tricourile şi bluzele cu guler în V

6bar
Femeile adoră acest tip de guler la bluzele bărbaţilor. Cei care le poartă dau impresia unei persoane manierate şi care se îngrijeşte, scrie Bright Side.

Accesorii cu gust

7bar
Brăţările din piele sau din materiale textile sunt în tendinţe şi le oferă bărbaţilor un aer romantic. Iar femeile le găsesc sexy.

Pălăriile şi căciulile

8bar
În materie de accesorii, o pălărie sau o căciulă potrivită poate transforma mult ţinuta şi îl scoate în evidenţă pe cel care poartă aşa ceva. Cine alege inspirat ce să pună pe cap are un şanse mai mari să trezească atenţia femeilor.

alte Articole interesante