8 trucuri pentru sutiene, pe care neapărat trebuie să le pui în aplicare

Sutienul este una dintre cele mai delicate piese vestimentare din garderoba unei femei. Evident că acesta te poate avantaja, dar și dezavantaja, totul depinde de modul în care știi să îl folosești și să îți pui în valoare frumusețea bustului.

separator

Iată  care sunt cele 8 trucuri de aranjare a sutienelor!

  1. Cum să fixezi un sutien fără breteleunu

De foarte multe ori, atunci când porți un sutien fără bretele, acesta îți aluneca spre abdomen astfel că nu simți că acesta îți oferă stabilitatea necesară. Pentru a scăpa de această problemă, atașază bretele sutienului și trece-le peste partea inferioară a acestuia, apoi prinde-le una de cealaltă în față, sub bust. În acest fel, vei putea purta bluze sau rochii cu umerii goi simțindu-te în același timp confortabil și în siguranță.

  1. Cum să obții suportul necesar fără un sutien conventionaldoi

De multe ori ai nevoie de un obiect vestimentar care îți oferă susținere, însă un sutien nu s-ar potrivi ținutei tale sau ar fi vizibil. În astfel de situații, poți opta pentru un set de cupe adezive care se fixează sub sâni, ușor poziționate spre exteriorul acestora. Nu trebuie să îți faci griji, acestea se lipesc foarte bine și nu există riscul de a se desprinde.

  1. Scapă de frecarea bretelelortrei

În cazul în care bretelele tale sunt foarte incomode însă nu vrei să îți schimbi sutienul, poți utiliza tampoane de silicon pe care le poziționezi sub bretele. Astfel, vei scăpa de orice disconfort și vei putea în continuare să îți porți sutienul preferat! 

  1. Cum porți o rochie fără bretele și cu spatele golpatru

Multe fete își doresc să poarte rochii fără bretele și cu spatele gol, însă nu știu ce să facă pentru a putea avea parte de susținerea pe care o oferă un sutien atunci când poartă o astfel de ținută. Ei bine, nimic mai simplu! Taie cupele unui sutien și coasele de partea din față a rochiei. În acest fel, vei purta sutien fără ca bretelele sau spatele acestuia să fie vizibile.

  1. Scapă de disconfortul bretelelorcinci

De foarte multe ori femeile nu știu cum să își regleze bretelele sutienului astfel acestea să nu fie nici prea strâmte, nici prea largi. La tensiunea ideală, sub bretele ar trebui sa îți încapă două degete.

 

  1. Cum să îți ridici sâniisase

Dacă vrei să ridici sutienul mai mult decât îți permit bretelele, desprinde-le din poziția normală și încrucișează-le pe spate. În acest fel, vei observa că sutienul tău va putea fi strâns mai mult.

 

  1. Cum să îmbunătățești un sutien din material textilsapte

Sutienele de bumbac, dantelă sau mătase pot arăta foarte elegant și frumos, însă de multe ori nu reușesc să îți ofere suportul necesar pentru bust. Nu trebuie decât să folosești niște inserții de sutien sau bureți confecționați special pentru costumele de baie. Pentru a-i fixa bine pe sutien, poți folosi o bandă dublu-adezivă specială pentru țesături!

 

  1. Cum să îți organizezi toate sutieneleopt

O modalitate foarte bună de a organiza și stoca sutienele este atârnarea acestora pe umerașe obișnuite pentru haine. Nu doar că în acest fel sutienele nu se vor deforma, însă sunt și așezate la îndemână și sunt ușor de observat.

Sursa

alte Articole interesante