Îți prezint patru idei de cadouri ideale pentru bebeluși

Nașterea bebelușului, primul dințișor apărut, primul pas făcut, împlinirea primul anișor. Sunt doar câteva dintre momentele fericite din viața unei familii care desigur trebuie imortalizate și păstrate deoarece acestea sunt cele mai unice clipe care nu se vor mai repeta.

separator

Cadourile originale vor fi mereu principala alegere pentru a celebra miracolului vieții reprezentat de nașterea unui copil, însă de cele mai multe ori ne pierdem în detalii atunci când alegem cadoul potrivit. Iată câteva idei originale de cadouri pentru cei mici:

  • Ramă pentru foto pentru primele zile de la nașterea copilului

Nimic nu este mai important decât primul an din viața unui bebeluș. Totuși aceste clipe trec foarte repede, motiv pentru care trebuie să imortalizăm cele mai frumoase evenimente.

  • Rama foto pentru amprente mulaj

Acest cadou este ideal pentru o familie care are un nou membru, dar și de la părinte la copil, atunci când micuțul va crește. 

  • Perie și pieptăn pentru primele bucle

Fie că ești nașă, mamă sau mătușă, acest cadou format din perie și pieptăn va fi un dar pe care familia îl poate păstra de la tăierea moțului până la ruperea turtei.

  • Trăsură sau trenuleț pentru șuviță sau pentru primul dințișor

Trăsura pentru șuviță și dințișor este un dar ce poate fi oferit atât la nașterea copilului, cât și la botez sau la prima aniversare. Acestea cu siguranță îi vor purta cele două amintiri ale micuțului în marea călătorie a vieții, fiind un dar prețios și original.

 

alte Articole interesante