Pantofii de mireasă: Cum să reziști pe tocuri în ziua nunții

Pentru multe mirese, ținuta perfectă din ziua nunții include o rochie albă care să taie răsuflarea oaspeților și o pereche de pantofi cu toc care să confere eleganță și rafinament. Dacă plănuiești și tu să porți pantofi cu toc în ziua nunții, urmează aceste sfaturi pentru a avea grijă de picioarele tale.

separator

 

pe tocuri

Stretching-ul și exercitiile fizice sunt importante

Dacă porți tocuri prea des poți avea diferite probleme, precum o postură greșită, monturi și tendinită (nu mai menționez ccidentele pe care le poți avea dacă te dezechilibrezi), așa că pentru a preveni aceste probleme și pentru a nu te împiedica în drum spre altar, trebuie să exersezi mersul cu pantofii respectivi și să faci stretching pentru a-ți întări gleznele, gambele și laba piciorului.

Treci la pantofi fără toc

Un studiu recent a descoperit faptul că femeile care poartă pantofi cu toc mai multe de 40 de ore pe săptămână au suferit schimbări importante la nivelul Tendonului lui Ahile și al muschilor gambei, ceea ce a dus la slabirea muschilor și la un risc crescut de accidentare. Care este soluția? Poartă pantofi fără toc sau alternează tocurile înalte și pantofii fără toc – în special în zilele premergătoare nunții – pentru ca muschii să nu fie suprasolicitați deja, și obiceiul tău de a purta tocuri înalte sa nu-ți cauzeze vreun accident neplăcut chiar înainte de nuntă. Dacă îți ei câteva perechi de pantofi fără toc, pentru tine și pentru domnișoarele de onoare, pentru a vă schimba pe parcursul serii, ar putea să fie soluția salvatoare după o zi întreagă de stat pe tocuri înalte.

Mărimea tocurilor trebuie să fie în raport cu înălțimea ta

tocuri-dupa-statura-ta

Dacă ești minionă, nu te aventura să cumperi o pereche de stiletto cu toc mai înalt de 10 cm. Astfel de tocuri sunt concepute pentru femeile înalte. Nu contează cât de tentant este să cumperi astfel de pantofi. Evită pantofii care sfidează gravitația și vei rezista pe tocuri de la un capăt la altul al nunții tale.

Pregătește-ți picioarele de relaxarea de după petrecere

Juramintele au fost facute, tortul a fost tăiat, iar tu și oaspetii tăi ați dansat toată noaptea. Calmează-ți picioarele după ziua nunții cu mai mult stretching (ca să nu mai menționez gheața).

Și pentru inspirație, am selectat câteva modele de pantofi de mireasă, care cu siguranță te vor face să îți dorești să mergi pe tocuri cel puțin la starea civilă și spre altar.

pantofi de nunta pantofi pantofi1 pantofi4 pantofi34

Sursa: http://www.fitsugar.com/

 

alte Articole interesante