Pantofii de mireasă: Cum să reziști pe tocuri în ziua nunții

Pentru multe mirese, ținuta perfectă din ziua nunții include o rochie albă care să taie răsuflarea oaspeților și o pereche de pantofi cu toc care să confere eleganță și rafinament. Dacă plănuiești și tu să porți pantofi cu toc în ziua nunții, urmează aceste sfaturi pentru a avea grijă de picioarele tale.

separator

 

pe tocuri

Stretching-ul și exercitiile fizice sunt importante

Dacă porți tocuri prea des poți avea diferite probleme, precum o postură greșită, monturi și tendinită (nu mai menționez ccidentele pe care le poți avea dacă te dezechilibrezi), așa că pentru a preveni aceste probleme și pentru a nu te împiedica în drum spre altar, trebuie să exersezi mersul cu pantofii respectivi și să faci stretching pentru a-ți întări gleznele, gambele și laba piciorului.

Treci la pantofi fără toc

Un studiu recent a descoperit faptul că femeile care poartă pantofi cu toc mai multe de 40 de ore pe săptămână au suferit schimbări importante la nivelul Tendonului lui Ahile și al muschilor gambei, ceea ce a dus la slabirea muschilor și la un risc crescut de accidentare. Care este soluția? Poartă pantofi fără toc sau alternează tocurile înalte și pantofii fără toc – în special în zilele premergătoare nunții – pentru ca muschii să nu fie suprasolicitați deja, și obiceiul tău de a purta tocuri înalte sa nu-ți cauzeze vreun accident neplăcut chiar înainte de nuntă. Dacă îți ei câteva perechi de pantofi fără toc, pentru tine și pentru domnișoarele de onoare, pentru a vă schimba pe parcursul serii, ar putea să fie soluția salvatoare după o zi întreagă de stat pe tocuri înalte.

Mărimea tocurilor trebuie să fie în raport cu înălțimea ta

tocuri-dupa-statura-ta

Dacă ești minionă, nu te aventura să cumperi o pereche de stiletto cu toc mai înalt de 10 cm. Astfel de tocuri sunt concepute pentru femeile înalte. Nu contează cât de tentant este să cumperi astfel de pantofi. Evită pantofii care sfidează gravitația și vei rezista pe tocuri de la un capăt la altul al nunții tale.

Pregătește-ți picioarele de relaxarea de după petrecere

Juramintele au fost facute, tortul a fost tăiat, iar tu și oaspetii tăi ați dansat toată noaptea. Calmează-ți picioarele după ziua nunții cu mai mult stretching (ca să nu mai menționez gheața).

Și pentru inspirație, am selectat câteva modele de pantofi de mireasă, care cu siguranță te vor face să îți dorești să mergi pe tocuri cel puțin la starea civilă și spre altar.

pantofi de nunta pantofi pantofi1 pantofi4 pantofi34

Sursa: http://www.fitsugar.com/

 

Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp

Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori.

Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte, lalele pot fi destul de pretențioase dacă nu sunt îngrijite corect, transmite catine.ro.

Descoperă ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp.

Florarii vin în ajutor doamnelor și le dezvăluie un truc mai puțin cunoscut pentru a prelungi durata de viață a unui buchet superb de lalele. Experții spun că lalele pot rezista pentru o perioadă lungă de timp dacă sunt îngrijite în mod corect.

Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp

Pentru început, specialiștii recomandă ca atunci când mergi să cumperi lalele să alegi buchetele care nu s-au deschis încă.

Lalele îmbobocite vor rezista mai mult timp decât unele înflorite complet. Pentru a prelungi durate de viață a lalelelor, florarii recomandă să adaugi în apa acestora puțin zahăr și gheață. Gheața ajută lalele să nu se deschidă la fel de repede.

Ține cont de faptul că lalele sunt flori care au nevoie de multă apă. Este important să păstrezi apa lalelelor tale proaspătă și să o schimbi periodic.

Alege să pui florile într-o vază spațioasă, în care acestea să aibă suficient loc. Apoi adaugă zahărul în apa din vază și amestecă până ce acesta se dizolvă.

Pentru un plus de prospețime poți adăuga mai apoi câteva cuburi de gheață. Apa rece va prelungi durata de viață a florilor tale. Ai grijă ca la câteva zile să tai puțin din codița lalelelor.

Specialiștii de la Parade.com sugerează să tai codița lalelelor la un unghi de 45 de grade. Ține cont și de frunzele lalelelor. Cele care stau prea mult timp sub apă ar putea începe să se descompună. Este recomandat să îndepărtezi frunzele care ar putea pune în pericol durata de viață a florilor tale.

Tot legat de durata de viață a acestora este important și locul în care le așezi. Florarii spun că acestea ar trebui ferite de căldura în exces și ar trebui așezate într-un loc luminos.

Ce semnificație au lalelele

Florile reprezintă modul perfect prin care poți să-ți exprimi sentimentele față de o persoană. Lalelele sunt gingașe, parfumate și colorate.

Ele sunt un simbol al primăverii, dar pot avea o semnificație mult mai profundă. Află mai multe și despre semnificația zilei de 1 martie. Vezi de ce este atât de importantă.

În unele culturi, lalelele sunt un simbol al perfecțiunii și al dragostei profunde. Vreme de secole au fost asociate cu iubirea necondiționată. Totodată, lalelele mai pot simboliza renașterea.

Dacă știi că o persoană trece printr-o perioadă mai dificilă, atunci lalele i-ar putea însenina ziua. În epoca victoriană, oamenii asociază lalele cu actele de caritate. Chiar și culoarea lor poate ascunde un mesaj aparte. Se spune că lalele albe simbolizează respectul și puritatea.

Despre lalele galbene se spune că simbolizează speranța și fericirea. Lalelele orange pot simboliza entuziasmul și spiritul liber. Lalele roșii, unele dintre cele mai populare, pot însemna dragostea eternă și pasiunea. Lalele roz, deși mai rare, simbolizează afecțiunea și conexiunea spiritual.

Lalele violet sunt asociate cu regalitatea și simbolizează eleganța. Lalele albastre, destul de rar întâlnite la noi, simbolizează serenitatea și pacea interioară.

Trucul incredibil care îți poate salva viața dacă te prinde o furtună cu fulgere

Să fii prins de furtună nu este niciodată plăcut, chiar dacă ești echipat. Dacă este vorba de una cu fulgere, atunci situația se complică. Pentru astfel de situații, specialiștii nemți vin cu un sfat care, la prima vedere, pare cel puțin ciudat, dacă nu de-a dreptul sinucigaș. Cercetătorii care au analizat astfel de furtuni spun că este mai bine să renunțăm la umbrelă și să lăsăm ploaia să ne ude bine pe cap. În acest fel, ne mărim șansele de a scăpa teferi dacă ne lovește fulgerul.

Un studiu realizat la o universitate din Germania a arătat că apa de ploaie de pe scalp acționează ca o „cască” de protecție în cazul unei descărcări electrice, curentul urmând calea cea mai conductibilă spre sol, prin pelicula de apă care ne acoperă corpul. Șansele de supraviețuire cresc de 70% la 90%, arată studiul, publicat în Scientific Reports și citat de 20Minutos.

Cercetarea a folosit două modele de cap cu trei straturi reprezentând scalpul, craniul și creierul. Unul a fost stropit cu apă pură, pentru a o simula pe cea de ploaie și ambele au fost expuse la șocuri electrice puternice. Capul umed a suferit mai puține leziuni, iar „creierul” său a avut o expunere la curent electric cu 13% mai mică decât capul uscat, ceea ce ar putea face diferența dintre viață și moarte.

Pentru a beneficia de protectie, scalpul trebuie sa fie umed, nu doar parul.

sursa

Trucul care te ajută să economisești zeci de litri de combustibil. Descoperirea făcută de cercetătorii britanici

Există multe modalități prin care șoferii pot economisi combustibil, dar în acest caz particular factorul determinant este cât de curată este caroseria unei mașini.

Sume importante ce ajung și la sute de euro pot fi economiste de șoferi în fiecare an. Potrivit cercetătorilor britanici de la ATS Euromaster, o mașină cu o caroserie curată este mai eficientă din punct de vedere aerodinamic, iar asta contribuie decisiv la reducerea consumului de combustibil, în special în cazurile în care șoferul petrecere cea mai parte a timpului deplasându-se cu viteză pe autostradă, scrie romaniatv.net.

Sfatul britanicilor vine în același timp pentru a demonta un mit care spune că mașinile murdare sunt mai economice în consum. Mitul susține că denivelările create pe suprafața caroseriei funcționează ca micile adâncituri uniforme pe care le are o mine de golf. Acestea măresc distanța pe care mingea o poate parcurge în aer.

O mașină care este curățată regulat poate economisi până la 10% din combustibil în comparație cu o mașină care nu este curată apropae niciodată, potrivit analiștilor britanici, asta în cazul în care parcurge marea majoritate a kilometrilor pe autostradă.

Un autovehiucul curat profită la maximum de caroseria aerodinamică, în timp ce poluanții care se acumulează pe caroserie cresc rezistența aerodinamică și în consecință crește și consumul de combustibil.

Pentru rezultate optime, trebuie să curățăm corect partea inferioară a vehiculului, dar și roțile, deoarece se acumulează noroi și alți poluanți care intensifică rotația aerului în acel punct.

Chiftele de primăvară cu urzici și usturoi verde
Articolul anterior
Pentru ce branduri autohtone au optat persoanele publice în cadrul Moldova Fashion Days
Articolul următor