Topperul Dormeo Hero conferă un somn odihnitor și confortabil, pentru a începe ziua ca un adevărat erou!

Un somn bun și odihnitor este o garanție a stării excelente de sănătate, fiind de neconceput fără ajutorul unui zone de confort care să ofere un sprijin foarte bun și super-rezistență în timp ce te odihnești. Posibilitatea de a dormi excelent și de a te trezi plin de energie este tot ce ai nevoie pentru a fi pregătit să te ocupi de activitățile zilnice ca un adevărat erou.

separator

Topperul Dormeo Hero oferă exact ceea ce îți trebuie pentru o odihnă bună și un somn întineritor și profund. Suprafața respirabilă, cu grosimea de 4,5 cm, cu trei zone de confort, asigură un sprijin excelent și confort în timpul somnului.

– Tratamentul Re-vitalize ajută la îmbunătățirea calității somnului, creșterea energiei corpului și relaxare;

– O soluție bună pentru o canapea, un pat vechi sau o altă suprafață de dormit mai puțin confortabilă.

– Husa detașabilă poate fi spălată în mașina de spălat la temperatura de 40 ° C;

– O bază anti-alunecare asigură o fixare sigură a topperului, care nu va aluneca de pe nicio suprafață și întotdeauna va rămâne neclintit.

De ce topperul Dormeo HERO este perfect pentru tine?

Structura unică a Topperului Dormeo Hero  este concepută pentru a se asigura că caracteristicile anatomice ale topperului respectă poziția naturală a coloanei vertebrale și, în același timp, oferă confort.

Dormi bine oriunde, oricând

Puteți utiliza Topperul Dormeo Hero la domiciliu, pe o canapea, pe un pat, pe o saltea din lemn de esență tare, pe podea, pe o cabană, în timpul unui camping, la un eveniment festiv, la o școală sau îl puteți folosi pentru exerciții de Yoga, pentru copii sau pentru oaspeții care rămân să înnopteze la tine în casă.

Sprijinul fiabil al corpului face ca Topperul Dormeo Hero să fie cea mai confortabilă soluție pentru o odihnă plăcută și sănătoasă. Acesta are 3 zone:

·       Zona capului și a gâtului oferă un masaj blând, datorită suprafeței meandre a topperului;

·       Zona femurală oferă suport moale, dar fiabil, exact acolo unde este cel mai necesar;

·       Zona picioarelor este proiectată pentru un confort continuu și o circulație mai mare a aerului prin canalele de aer.

Tratament Re-Vitalize

Tratamentul special ,,Re-Vitalize” se aplică acestui Topperul Dormeo Hero . Când corpul intră în contact cu re-vitalizatorii, celulele devin activate, iar metabolismul organismului tău devine mai puternic și crește circulația sanguină. Acest lucru ajută la:

  • Îmbunătățirea calității somnului;
  • Crește energia corpului și poate contribui la accelerarea procesului de revitalizare
  • Îmbunătățirea relaxării corporale;
  • Proprietăți antibacteriene și antimicrobiene;
  • Protecție împotriva mirosurilor neplăcute.

DORMI CA UN EROU!

Dormeo știe cât de important este somnul pentru o viață mai bună și mai reușită. Noua colecție HERO a fost concepută pentru a vă oferi un somn eroic și odihna pe care o meritați. Pentru că atunci când dormi ca un erou, te trezești ca un erou și trăiești ca un EROU!

Acum poți achiziționa topperul Dormeo Hero cu reducere de 50%, doar de la 999 de lei!

Grăbește-te! Oferta este limitată!

Află toate detaliile pe www.dormeo.md

alte Articole interesante