Stilistul Nathaniel Kowalsky îți recomandă 11 tendințe pentru sezonul rece 2017

Începe sezonul rece stilat și personalizează-ți ținutele conform noilor tendințe. Poartă paltoane, jachete-aviator, trenciuri, parka, jachete cu franjuri, pulovere extra-largi și multe alte articole trendy în acest sezon.

stilist-fashion, Nathaniel Kowalsky
separator

În continuare îți prezint cîteva tendințe pe care le poți adopta în garderoba ta.

Argintiu / MetalicPiesele vestimentare argintii le întâlnim pe străzile orașului Chișinău de mai mult timp, iar în acest sezon poți purta argintiu all-look. Pentru a arăta stilată, îți recomand să porți doar geci sau accesorii argintii.

Folk / EtnoElementele etno persistă în portul nostru de mai mulți ani, iar acum poți purta o combinare de elemente etno cu forme moderne, rochii decupate și combinate cu texturi brodate sau printate cu motive folclorice.

PeneEste una dintre tendințele mele preferate din sezonul rece, pentru a arăta stilat îți recomand, să adăugați mici detalii din pene, cum ar fi eșarfe, broșe, accesorii din pene purtate pe pălărie, etc.

All denim lookȚinutele all denim revin din anii ’90, în prezent avem o varietate de forme interesante și asimetrice, poți purta salopete din denim care sunt un must-have al sezonului. Important să alegei ținute all-denim din stofă cu aceeași textură și nuanță.

Plastic parkaÎn noile colecții ale designerilor autohtoni întâlnim plastic parka, care este un must-have al sezonului rece. O poți purta peste pulovere extra-largi și peste blănuri, astfel vei arăta mega stilată și fresh.

Pulovere împletite și extra largiAceastă tendință recomand, să fie adoptată de femeile înalte, poartă pulovere largi din lână, pulovere largi cu franjuri sau terminații neprelucrate, combină-le cu pantaloni evazați și chelsea shoes sau cu cizme josuțe.

Blană Multi-ColorăAvem blănuri naturale, stilate și multicolore de la producătorii autohtoni. O blană multicoloră nu necesită o combinare complicată de încălțăminte sau accesorii, de obicei recomand, să le asortezi conform gamei de culori și texturi analogice.

Working LookȚinuta de oficiu prinde culori, îmbrăcate colorat, dar menține forma clasică a ținutei, poartă dresuri și accesorii colorate.

Îmbrăcăminte Sport sau Sport-Glam LookPentru femeile care doresc, să se simtă confortabil și stilat, pot adopta stilul sport-glam. Crează ținute din piese vestimentare sportive combinate cu blănuri, accesorii metalice și încălțăminte stilată.

Ținute cu mai multe straturiPentru toate femeile friguroase există ținute cu straturi suprapuse, poți combina mai multe haine de sus, de asemenea poți crea straturi prin piese vestimentare și accesoriza cu genți maxi, căciuli, eșarfe și broșe.

Albastru și NegruCombină albastru cu negru pentru a obține ținute revoluționare și trendy. Culoare combinată cu non-culoare întodeauna are un efect exploziv de stilat. Piesele vestimentare pot fi negre, iar accesoriile neapărat de culoare albastră, sau poți accentua partea de sus a ținutei cu albastru, iar partea de jos să o lași neagră, sau invers, în dependență de tipul de siluetă, măr sau pară.

”Urmărește tendințele și fii stilată în sezonul rece!”

Nathaniel Kowalsky – Editor de modă

Urmăriți-mă pe Instagram aici, sau Facebook aici.

alte Articole interesante