Ce modele de pantofi sport sunt în vogă în 2017!

Tot mai multe fashioniste optează pentru stilul sport. Deoarece este comod, simplu de asortat și arată foarte bine. Ținând cont de preferințele tinerelor pasionate de fashion, designerii propun mai multe modele de pantofi sport care vor face ravagii anul acesta.

separator

f

Pantofi sport în nuanţe metalice

Pantofii sport arată foarte bine în tonuri de gri-argintiu, motiv pentru care devin tot mai populari pe zi ce trece. Sunt ideali pentru o ţinută sport modernă şi originală, fiind şi foarte uşor de asortat.

pantofi-sport-argintii

Pantofi sport cu pampoane

Sunt cât se poate de trendy şi interesanţi, reuşind să ofere un plus de originalitate oricărei ţinute. Şireturile clasice sunt înlocuite de pampoane pufoase, iar rezultatul este o pereche de încălţări sport de-a dreptul nonconformiste.

pantofi-sport-cu-pampoane


Pantofi sport cu funde

O altă variantă de a transforma pantofii sport într-o pereche de încălţări inedite este înlocuirea zonei de şireturi cu detalii de tip fundă. Aceste modele deosebite se numără printre tendinţele importante în materie de sneakerşi pentru primăvara 2017.

pantofi-sport-cu-funda

Pantofii sport brodaţi

Un alt detaliu care oferă un plus de feminitate pantofilor sport. Este vorba despre broderiile delicate, realizate în detalii minuţioase, care reuşesc să transforme o pereche de sneakerşi în elementul central al oricărei ţinute. Optează pentru broderii cu motive florale, pentru a include două trenduri într-unul singur.

pantofi-sport-brodati

Citește articolul integral pe eva.ro!

alte Articole interesante