Ce rochie să alegi toamna, în funcție de siluetă

Dacă ai un eveniment sau, pur și simplu, vrei să fii feminină în această toamnă, nu ezita să porți rochii care se potrivesc siluetei tale. Mulate, largi sau baby-doll, vezi pentru ce ținute trebuie să optezi în funcție de forma corpului.

separator
stk319165rkn_01_c2aea83a02

Dacă ești înaltă și slabă, rochiile mulate ți se vor potrivi perfect. Ai de ales, în această toamnă, între modele din materiale tricotate sau elastice, de lungime medie. Poți să le porți cu tocuri, dar dacă preferi să te simți confortabil, optează pentru botine.

Silueta morcov

Dacă ai umeri lați și șolduri înguste, cel mai bine îți va sta cu rochii care curg pe lângă talie și care au pliuri în partea de jos. Acest model îți va adăuga centimetri în șolduri și va atrage atenția asupra pieptului.

Trunchi alungit

Ție îți stă cel mai bine cu rochii largi, care atrag atenție de unde se termină trunchiul și încep șoldurile. Optează pentru modele scurte, care îți vor scoate în evidență picioarele.

Silueta clepsidră

Silueta clepsidră este cel mai bine pusă în valoare de rochiile pe talie și evazate. Pentru că aceasta este silueta ideală, poți purta orice culori, imprimeuri și materiale îți dorești.

 

sursa

alte Articole interesante