Culoarea ojei în funcție de zodie

Uneori este dificil să alegi culoarea la ojă ce te poate avantaja și care să-ti scoată în evidență frumusețea mâinilor. Expertul în astrologie, Rose Theodora susține că noi, femeile, suntem atrase de anumite culori în funcție de zodia sub care ne-am născut. Vezi ce culoare ți se potrivește.

separator
324_pressa_1652

Berbec

1-berbec

În această perioadă trebuie să te concentrezi la tine, din punct de vedere fizic și mental. Dacă te simți frumoasă, așa vei și arăta. Un alt lucru de care ai nevoie este încrederea. Gândește-te la orice te face să te simți cel mai bine. În ceea ce privește nuanța unghiilor, alege un roz agil și feminin.

Taur

2-taur

În această perioadă trebuie să devii independentă din punct de vedere financiar și să ai singură grijă de tine. Alege un verde de mare pe unghii, liniștitor și flexibil.

 Gemeni

3-gemeni

Ai grijă de tine în această perioadă. Relațiile ar putea fi mai dificile. Alege pentru unghii o nuanță de albastru, pentru că e liniștitor și îți oferă sprijin.

  Rac

4-rac

În această perioadă, Racii vor avea parte de romantism. Atunci când apar oportunități, fii spontană. Îmbrățișează-ți latura copilăroasă și distrează-te. Pentru unghii, alege un galben energizant.

Leu

5-leu

E timpul să îți scoți talentele la iveală sau să îți găsești o pasiune constructivă. Țintește sus, orice ar spune familia sau prietenii. Poartă pe unghii o culoare neutră și calmă, precum bejul.

 

 Fecioară

6-fecioara

Începe să-ți perfecționezi comunicarea. S-ar putea să te angajezi sau să ai oameni care să lucreze pentru tine. Poartă o ojă roșie și fii încrezătoare, ca o șefă.

 Balanță

7-balanta

S-ar putea să te simți puțin neînțeleasă acum, dar asta e în regulă, va trece. Concentrează-te la oamenii care te înțeleg, cărora le pasă și sunt dispuși să te ajute. Alege o ojă mov, care pare vulnerabilă și sexy.

 Scorpion

8-scorpion

Scorpionii vor ajunge pe noi culmi în această perioadă. Lucrezi încă la câteva lucruri, dar majoritatea se aranjează. Rămâi optimist și canalizează-ți toată energia pentru a obține ce vrei. Pentru unghii, alege un portocaliu creative și entuziast.

 Săgetător

7-sagetator

Tema acestei perioade este metafizica. Te iei foarte în serios și ești la o răscruce. Concentrează-te mai mult pe ce simți și nu fi foarte dură cu tine. Oamenii te plac chiar și atunci când tu nu te placi. Dacă porți o ojă verde te vei mai înveseli.

 Capricorn

capricorn

Socializarea devine punctul tău forte în această perioadă. Se apropie niște schimbări importante, iar tu simți asta. Pentru unghii, alege o nuanță de albastru denim.

 Vărsător

9-vasrsator

Trebuie să-ți găsești scopul, indiferent ce vârstă ai. Cel mai bine e s-o iei încetișor. Poartă o nuanță neon care te va face să te simți iar tu însăți.

 Pești

10-pesti

Explorează-ți părțile mai puțin cunoscute. Încearcă să te cunoști și să îți accepți toate părțile componente. Alege ojă de nuanță coral – îți va plăcea la nebunie.

 

Sursa


alte Articole interesante