Cum poți purta fusta midi în această vară

Fustele midi sunt comode, versatile și stilate, de aceea toate fashionistele preferă să le aibă în garderobă. Dacă ai și tu câteva, dar nu știi cum să le asortezi, îți oferim câteva idei!

separator

d


O cămaşă albă cu nasturi. Una dintre cele mai versatile componente din garderoba feminină, o cămaşă albă cu butoni, va arăta întotdeauna spectaculos alături de jeanşi boyfriend însă, pentru că ne dorim să obţinem un look feminin, fusta midi plisată este alegerea ideală. Pentru a nu avea un aspect business, întoarce mânecile sau alege o cămaşă fără mâneci.

1

Un top gri. Fie că este vorba de un tricou sau un pulover din caşmir, poţi purta fusta midi alături de un top gri în nenumărate moduri. Bineînţeles, vei obţine un look jumătate tomboy, jumătate cu accente girly. De ce gri şi nu alb? Teoretic, poţi opta pentru orice nuanţă însă, culoarea gri este cea la care mulţi se gândesc şi se aşteaptă cel mai puţin, scrie one.ro.

2

Un top cropped. Elegante sau cu accente grunge, topurile cropped sunt cele care te ajută cel mai mult să-ţi evidenţiezi silueta, dar şi să te bucuri de decupajele acestora. Dacă un model strâmt poate oferi o senzaţie incomodă, topurile boxy sunt o versiune mai relaxantă şi potrivită pentru orice vârstă.

3


O bluză cu volane.
Faceţi cunoştinţă cu unul dintre cele mai apreciate modele din acest sezon– bluza cu volane. Cu ajutorul celor două piese vestimentare poţi forma cu uşurinţă un duo delicat şi plin de feminitate. Optează pentru o fustă midi din mătase, iar pentru un plus de volum şi elemente de detaliu, alege să porţi o bluză cu volane.

4

Un top în dungi.
Ideal pentru o zi lejeră, topul în dungi se potriveşte perfect într-o ţinută care să jongleze cu proporţiile. Alege să porţi în partea de jos a ţinutei piese vestimentare simple şi din materiale clasice, precum denimul.5

alte Articole interesante