Cum să asortezi culorile ca să arăți irezistibil

În outfit-urile pe care le creezi zi de zi, o mare importanță o are asortarea culorilor. Pentru a impresiona prin intermediul stilului vestimentar, ar fi bine să fii atentă atunci când alegi combinațiile.

separator

Combinaţii de culori pentru albastru regal

Este o culoare foarte puternică şi merge de minune cu alb, bej şi ivoriu. De asemenea, pentru un efect spectaculos încearcă să o combini cu galben, roşu sau maro.

albastru-regal

7 culori care sunt la modă toamna asta

Combinaţii de culori pentru gri

Nu este deloc o culoare plictisitoare şi tristă dacă o combini cu orice nuanţă de verde. O altă opţiune foarte bună ar fi aceea de a combina gri cu roz pudrat, bej şi nude, scrie eva.ro.

Combinaţii de culori pentru roşu

Asocierea dintre rou şi negru va fi mereu una câştigătoare, atâta vreme cât este foarte bine echilibrată. Foloseşte un palton roşu pe care să-l combini cu o rochie în negru şi alb, dresuri negre şi pantofi negri.

combinatii-de-culori-pentru-haine-2

Combinaţii de culori pentru roz

Un roz pastelat va merge de minune cu alb, bej, albastru deschis, maro sau gri deschis. Potrivit specialiştilor, cea mai bună combinaţie este aceea realizată între rozul pudrat şi alb, obţinând astfel o ţinută elegantă şi perfectă pentru birou, şi nu numai.

combinatii-de-culori-pentru-haine-3

alte Articole interesante