Cum să te îmbraci ca să arăți sexy? Ne spun cercetătorii

Dacă nu ai forme apetisante, care să atragă privirile bărbaților, dar vrei să te simți sexy, o poți face prin intermediul hainelor pe care le porți. Chiar și cercetătorii au demonstrat că pantofii cu toc, decolteurile și hainele roșii au mai mult succes la sedus!

separator

woman in a black dress

Pune-ți talia în valoare

Studii efectuate de-a lungul timpului au dovedit faptul că femeile care au o talie mai îngustă decât șoldurile sunt considerate foarte atrăgătoare de către bărbați. O talie subțire și șolduri mai late se pare că sunt un indicator al fertilității și al sănătății, pe care bărbații îl evaluează inconștient. Prin urmare, ținutele care îți pun talia în valoare sunt o alegere bună dacă vrei să fii sexy.

Lasă-ți brațele la vedere

În cadrul unui studiu realizat la Universitatea New South Wales din Australia, citat de youbeauty.com, s-a descoperit că pe lângă factorii deja cunoscuți precum talia, înălțimea, vârsta, mai există un detaliu surprinzător care le face pe unele femei să fie atrăgătoare pentru bărbați. Este vorba despre lungimea brațelor. Oamenii de știință au evidențiat faptul că femeile cu brațe lungi au fost clasificate ca fiind mai atrăgătoare de bărbații care au participat la studiu. De aceea, poate că nu ar trebui să eviți rochiile cu bretele subțiri sau pe cele cu umerii goi.

Poartă pantofi cu toc

Dacă vrei să fii remarcată de reprezentanții sexului opus, atunci ar fi bine să porți mai des pantofi cu toc. Cercetătorii de la Universitatea Portsmouth din Marea Britanie au evidențiat faptul că mersul pe tocuri accentuează mișcările corpului unei femei care sunt considerate foarte sexy de către bărbați.
În cadrul studiului, atunci când purtau pantofi cu toc femeile au fost considerate mult mai atrăgătoare decât atunci când purtau pantofi cu talpă joasă, scrie eva.ro.

Poartă mai mult roșu

Este tentant să investești în haine negre sau închise la culoare ca să pari mai suplă. Dar dacă îți dorești să fii considerată sexy, atunci ar trebui să incluzi în garderoba ta haine de culoare roșie. Un studiu realizat la Universitatea din Rochester a evidențiat faptul că bărbații asociază culoarea roșie cu sexul, iar femeile care poartă haine de această culoare sunt considerate sexy. O rochie roșie va atrage instant atenția oricui.

alte Articole interesante