Designerii autohtoni care creează ii!

Mâine, sărbătorim Ziua Universală a Iei. Pentru a transmite tradițiile mai departe, în fiecare familie ar trebui să existe măcar câte o ținută autentică românească. Dacă vrei să-ți achiziționezi și tu una, poți apela la designerii autohtoni.

separator
dd

Valentina Vidrașcu

Designerul reinterpretează, printr-o sensibilitate modernă folclorul autentic românesc folosindu-se de metode și tehnici contemporane. Colecția de vară 2017 continuă demersul estetic început încă din 1999, un periplul în lumea autentică a simbolurilor din folclorul popular românesc. Mătasea, materialul principal al colecției, dantela, broderiile, sunt elemnetele recurente care particularizează și definesc semnătura creativă a Valentinei Vidrașcu. Estetica străbunicilor este o declarație de dragoste îndreptată către strănepoții lor. Frumusețea contradicțiilor din societatea noastră se reflectă în colecția de vară 2017.

vidravidrasc


Alina Bradu

Majoritatea mireselor care-și doresc o nuntă în stil tradițional apelează la designerul autohton Alina Bradu. Finețea și rafinamentul ținutelor create de ea cuceresc pe oricine. Brandul are ii atât pentru cei mici, cât și pentru tineri sau pentru persoanele trecute de prima tinerețe.

alina bradu

Casa Cristea

Rafinamentul ornamentelor vechi, aplicate pe bluzele şi cămăşile de croi modern, le dau acestora un farmec deosebit, totodată ducând mesajul lor de secole mai departe, dar deja într-o nouă formă, modernă. Ii, cămăși tradiționale pentru bărbați, costume populare pentru colective, ținute stilizate pentru cununii, pe toate le puteți găsi la Casa Cristea.

casa cristea

Brandul Etnika

În colecțiile Etnika predomină ornamente autentice, precum și calitatea materialelor, cromatica și tipurile de accesorii. Toate aceste elemente sunt reunite în ansambluri expresive inspirate din dorința de a transmite copiilor noștri dragostea față de tot ce este adevărat. Modelele sunt realizate din stofă naturală – bumbac și in, și sunt brodate la mașină.

etnika

Mirabella

Mirabella creează bluze brodate și ii stilizate. Descoperă tradițiile Moldovei prin culorile și simbolurile tradiționale.
mirabella1

alte Articole interesante