Haine pentru femeile deprimate sau obosite!

Ținuta pe care o porți îți schimbă nu doar imaginea exterioară, dar și dispoziția. Pentru zilele în care ești anxioasă, deprimată sau obosită, trebuie să alegi haine cât mai colorate și jucăușe. Iată câteva exemple:
culori-pentru-stare-de-spirit-650x420
Dacă ești obosită
Când simți că nu ai energie, poartă roșu, pentru că te face să te simți mai bine. Un studiu din 2005 a arătat că echipele sportive care poartă echipamente roșii obțin mai multe victorii, așa că alege cu încredere această culoare. Poate fi o bluză, o fustă sau chiar o pereche de botine în această culoare, te vei simți imediat mai bine.
obosita
Dacă ești anxioasă
Cea mai bună alegere în astfel de momente este albastrul. În plus, această culoare are un efect relaxant și asupra celor din jur, potrivit glamour.com. Un studiu a arătat chhiar că nuanțele de albastru scad tensiunea arterială, așa că poart-o cu încredere.
anxioasa
Dacă ești deprimată
Depresia îți trece mai repede dacă porți galben, o nuanță care te face fericită. Un studiu al cercetătorilor olandezi a arătat că galbenul îi face pe ceilalți să aibă sentimente pozitive.
deprimata
Dacă nu te poți concentra
Când nu reușești să te concentrezi, poartă ceva verde. Te va ajuta să te calmezi și să îți găsești echilibrul. Nu trebuie să alegi nuanțe deschise de verde, poți alege și tonuri mai potolite.

concentra
sursa

alte Articole interesante