Kate Middleton, de la o studentă ștearsă la un stil regal!

Kate Middleton are grijă să aleagă cele mai potrivite ţinute de când e soţia Prinţului William, însă în tinereţe a avut mai multe suișuri și coborâșuri.

separator

De câțiva ani, Kate Middleton a fost privită ca una dintre cele mai bine îmbrăcate femei din Marea Britanie, dar și din întreaga lume. Ducesa de Cambridge a ocupat prima poziție în topul revistei Vanity Fair la categoria „Best Dressed”, în ultimii doi ani.

Însă, înainte de a finisa facultatea, Kate se îmbrăca obişnuit, nu purta haine care să o scoată în evidență. Cu toate că ţinutele ei se pierdeau în anonimat, Kate se remarca prin frumuseţea sa naturală.

În ianuarie 2007, Kate a fost surprinsă în timp ce se întorcea de la serviciu îmbrăcată într-o rochie cu buline şi dungi.

O altă ţinută ştearsă a purtat-o la o cursă de cai tot în 2007. Ţinuta lui Kate nu a fost tocmai inspirată: a purtat un sacou albastru, o fustă neagră și cizme cu toc cui.

A durat ceva timp până când Kate a început să-şi definească stilul într-un mod fericit. Începând cu 2009, viitoarea prințesă are tot mai multe apariții publice, iar ținutele ei sunt exceționale. Kate radiază în rochii stilate, rafinate și elegante.

În ziua nunții, Kate a purtat o rochie memorabilă, desenată de Sarah Burton pentru Alexander McQueen. Soția prințului William, chiar și în timpul sarcinii a demonstrat ce înseamnă stilul și eleganța.

De la o studentă ştearsă la o apariţie regală admirată de întreg mapamondul: iată cele mai importante momente care au definit stilul lui Kate Middleton.

123 4
5 6 7 8
9 10 11 12
13 14 15 16
17 18 19 20
21 22 23 24
25 26 27 28
29 30

Text: Sorina Țurcanu

alte Articole interesante