Modele de costume de baie pentru femeile cu sânii mici

Dacă ai sânii mici și ți-e jenă să te dezbraci doar în costum de baie, să știi că nu doar tu ai această problemă. Însă, din fericire, acum există tot mai multe branduri care oferă o gamă largă de costume de baie pentru femeile mai puțin dotate. Iată pentru ce modele ar fi bine să optezi pentru a-ți masca bustul mic!

separator

Costum de baie din două piese diferite

Nu este obligatoriu ca un costum de baie să fie format din două piese identice. Un truc foarte simplu de a atrage atenția către anumite zone și de a le estompa pe altele este jocul de imprimeuri și culori. Culorile deschise și imprimeurile puternice atrag privirea, fiind perfecte pentru a pune în valoare o parte a corpului, în timp ce materialele simple și culorile închise estompează zonele pe care vrei să le camuflezi. De aceea, dacă vrei să atragi atenția asupra bustului este de preferat să alegi un sutien în culori intense și imprimeuri bogate.
1


Sutien cu volane

Toate detaliile care aduc un plus de volum în zona bustului sunt o alegere bună pentru femeile cu sânii mici. Un sutien de tip bustieră, cu volane, va crea foarte simplu impresia unui bust voluminos. Poți opta și pentru unul cu franjuri, funde sau alte detalii interesante care creează volum.
2

Cupe push-up

Așa cum probabil ai descoperit deja, sutienele cu cupe push-up fac adevărate minuni pentru un bust mic.
Te poți folosi de acest avantaj și în ceea ce privește costumul de baie, pentru că vei găsi o mulțime de modele care au astfel de cupe. Îți pun foarte bine sânii în evidență și adaugă un plus de volum, scrie eva.ro.3


Costum dintr-o singură piesă

În mod paradoxal, costumele de baie cu decolteu adânc arată foarte bine atunci când sunt purtate de femeile cu sânii mici. Creează un efect interesant, atragând atenția asupra bustului, fără a părea vulgar.

4

Costum de baie cu bustieră

Nu este neapărat nevoie să poți un sutien la plajă, ci poți opta pentru un costum de baie cu top bustieră. Acestea sunt foarte comode și se potrivesc perfect femeilor cu cânii mici. Pentru că nu ai nevoie de prea multă susținere poți purta o bustieră fără bretele, care îți va permite să te bronzezi uniform. Detaliile care adaugă volum, așa cum sunt volanele, franjurii, șnururile sau fundele sunt ideale pentru un top de tip bustieră.
saw

alte Articole interesante