Ținute de la New York Fashion Week pe care să le incluzi în garderobă

Săptămâna modei a fost întotdeauna o sursă bună de inspirație pentru femeile care vor să fie în pas cu cele mai noi tendințe. Dacă încă nu știi ce se poartă în acest an, poți afla chiar de la fashionistele care au fost prezente la New York Fashion Week.

separator

Culorile saturate

Culorile primare, precum verde, roșu, albastru și nuanțele saturate, intense, iau locul anul acesta trendului minimalist care a dominat 2016. Dacă anul trecut culorile neutre au avut un cuvânt important de spus în modă, în 2017 nuanțele puternice vor fi dominante. Asociază un top într-o culoare intensă cu o pereche clasică de blugi, iar efectul va fi unul impresionant.
culori-puternice
Costumele
Costumele formate din sacou și pantaloni se numără printre cele mai interesante tendințe ale momentului. Au putut fi observate atât pe podiumul de prezentare, dar și în rândul invitaților prezenți la defilări. Alege-le pe cele în culori puternice sau cu imprimeuri inedite. Și asociază-le cu tricouri sau topuri simple, pe gât, pentru a le oferi un look casual, deloc pretențios.
costume
Tricourile cu logo-uri
După un 2016 minimalist, în care totul a fost cât mai simplu și delicat, anul acesta logo-urile și imprimeurile masive se întorc în forță. Cea mai simplă metodă de a le include în ținutele tale este cu ajutorul tricourilor. Cele cu un aspect vintage îți oferă un plus de originalitate.
logo
Motivele florale
Primăvara este asociată cu aceste imprimeuri, dar trendul prezentului este cel al motivelor florale izolate, masive. Alege piese decorate cu o singură floare masivă, în locul celor cu motive florale mărunte, scrie eva.ro.
imprimeuri-florale
Aplicații și ecusoane
Aplicațiile realizate din bucăți de materiale, dar și insignele sau ecusoanele prinse pe haine se numără, de asemenea, printre trendurile ușor nonconformiste ale momentului. Partea bună este că îți poți realiza singură o piesă vestimentară în acest stil.


aplicatii
Ghetele cu talpă joasă
A apus vremea tocurilor înalte. Acum îți poți asorta chiar și fustele cu bocanci cu talpa joasă. Confortul și naturalețea domină moda momentului, astfel încât devin tot mai populare încălțămintea și accesoriile comode, ușor de purtat.
ghete
Gențile compacte
Anul acesta se poartă gențile mici. Dar atunci când trebuie să porți ceva mai multe lucruri cu tine, alege gențile compacte. Au forme bine definite, sunt rezistente și ușor de purtat. Confortul și eficiența domină moda anului 2017.
posete

alte Articole interesante