Vera Brejneva, în rochii de seară, extrem de elegante! Vezi poze din timpul unei ședințe foto inedite

Pentru că afișează o condiție fizică de invidiat și un look impecabil, interpreta din Rusia este asaltată în mod regulat cu oferte grandioase de promovare a diverselor branduri vestimentare, din partea unor renumiți designeri și agenții de modă. De curând, aceasta a devenit imaginea unei companii foarte cunoscute din Rusia, specializată în închirierea rochiilor de seară pentru femei.

separator
4-1

Cu această ocazie, Vera Brejneva a fost invitată să participe în cadrul unei ședințe foto realizată în inima Parisului. Vedeta a schimbat în jur de 12 ținute, iar rezultatul muncii de echipă este unul fenomenal.

1-6 2-33-2

Producătorii proiectului se arată mulțumiți de colaborarea cu interpreta din Rusia, care a strălucit la propriu în timpul sesiunii foto, chiar daca afara erau nu mai mult de 5 grade Celsius, având în vedere că filmările au avut loc în zori, pe străzile din Paris. 7-1

,,Acesta e Parisul pe care nu ați avut ocazia să îl vedeți nici în filmele lui Woody Allen sau Bernardo Bertolucci. E o adevărată magie. Nici nouă nu ne-a venit să credem”, a declarat PR-managerul companiei Oh My Look! din Rusia.

,,Orașul ne-a oferit o locație perfectă, am avut parte de cele mai frumoase baloane, dar și răsărituri și apusuri magice de soare, pe parcursul celor două zile de filmări”, susține fotograful companiei, Kristina Makeeva, mărturisind că Vera Brejneva este un model ideal pentru astfel de ocazii.
8-1

,,Acesta a fost Parisul, cu totul altfel decât îl știam”, dezvăluie interpreta. Mai jos, poți vedea mai multe imagini de la ședința foto a Verei Brejneva.6-1

11-1 24272320
2427232424272323242723229-1

alte Articole interesante