Studentele de la Design, din cadrul UPS „Ion Creangă”, au obținut primele locuri la Festivalul Internațional de Modă „Culorile Toamnei”, desfășurat la Pitești

Facultatea Arte Plastice și Design, de la UPS „Ion Creangă”, a participat la Festivalul Internațional de Modă „Culorile Toamnei” ediția a XXlll-a, desfășurat în orașul Pitești, România. Studentele designeri au reprezentat cu demnitate Universitatea, fiind apreciate cu locuri de frunte.

separator

În cadrul Festivalului au participat tineri designeri/studenți din instituții superioare de învățământ artistic din România, Republica Moldova, Anglia și Maroc, iar juriul a fost format din nume cunoscute precum: Cătălin Botezatu (designer), Marius Seceleanu („InfoFashion” România), Mimo Cassuli (Italia), Dominique Berthold (Franţa), Lavinia Maria Ichim („Top Model of the Globe”) etc. Toate colecțiile au fost realizate în cadrul Facultății la partea practică a tezelor de licență cu coordonarea lectorului și designerului Vasile Vozian. Iată ce locuri au obținut tinerele talentate:

• Locul I, categoria Ținută de zi – Cristina Vlasco;
• Locul I, categoria Originalitate – Eugenia Negruta;
• Locul II, categoria Originalitate – Elena Cojocaru;
• Locul III, categoria Ținută de seară – Maria Cibotari.

alte Articole interesante