Valeria Lungu, concurentă la emisiunea ,,Bravo, ai stil”! Cum o poți susține

Valeria, fiica Victoriei Lungu, este concurentă a noului sezon al emisiunii ,,Bravo, ai stil!”, difuzată la Kanal D, România.

separator
Valeria are 24 de ani și a venit tocmai din Republica Moldova pentru a fi concurenta în cel de-al cincilea sezon ”Bravo, ai Stil!”, comunică kanald.ro.

Alături de cele 9 concurente ale sale, Valeria va intra într-o bătaie a stilului și ținutelor sexy și elegante.  Pe parcursul showului, Valeria va trebui să convingă publicul și juriul că anume ea este concurenta care merită să devină câștigătoare.

Cele 10 concurente vor prezenta diverse ținute pe tot parcursul săptămânii, de luni până vineri, pentru a obține stele ce le pot proteja de eliminare, iar în zilele de sâmbătă vor apărea în fața juraților. Primele două concurente cu cel mai mare număr de stele vor primi imunitate, dar, în caz că în gală vor obține cel mai mic punctaj acordat de cei 4 jurați, își vor pierde imunitatea, astfel vor fi în pericol de eliminare.

Concurenta care obține cel mai mic punctaj în urma televotingului va părăsi competiția, iar votarea se face prin intermediul online. Fiecare dintre concurente are șansa să câștige marele premiu în valoare de 100.000 de lei și o carieră în televiziune.

,,Anul acesta am pregătit multe surprize și una din ele este Bravo ai stil, da sunt concurenta și am nevoie de susținerea voastră. Vă mulțumesc mult ca sunteți lângă mine într-un număr atât de mare.
Indicativul meu este #3, dacă vrei sa rămân in acest concurs și sa câștig nu ezita sa votezi la 1206. Vă doresc un an frumos!”, comunică Valeria pe pagina sa de facebook.

Valeria Lungu a absolvit Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografie din București. Tănăra este pasionată de actorie, modă și muzică.

alte Articole interesante