Vezi câteva sfaturi despre cum să porți dresurile

Fie că este iarnă, toamnă sau primăvara, dresurile sunt un element necesar în garderoba fiecărei femei. Deși pare simplu la prima vedere, purtarea dresurilor este un aspect pe care adesea îl poți greși. Câteva sfaturi în legătură cu modul în care poți purta dresurile sunt binevenite.

separator

Optează pentru pantofi închiși

Astfel, nu vor fi vizibile acele cusături de la vârfurile degetelor, care pot arăta inestetic în combinație cu niște sandale.

Orice sezon este potrivit pentru a purta dresuri, mai puțin vara

Este destul de simplu. Dacă temperatura ajunge să depășească 30 de grade, atunci poate că opțiunea cea mai bună ar fi să lași picioarele să respire în voie.

Dresurile colorate

Alese cum trebuie, dresurile colorate pot fi extrem de stylish, purtate în combinatie cu o rochie sau o fusta care să fie complementare.

Dresurile cu glitter

Sunt la fel de amuzanți ca și cei colorați și pot fi combinați cu succes alături de o fustă sau o rochie din denim.

Nu ezita să-i potrivești și cu pantofi sport sau balerini

La pantofi sport sau balerini merge aproape orice model de dresuri, mai ales culorile tari în contrast cu o încălțăminte de culoare albă.

Poate că te ferești să porți dresuri plasă din frica de a nu aduce un aer ușor vulgar ținutei tale. Ei bine, nu trebuie să-ți faci griji de acest fel, pentru că există opțiuni. Poți combina acest gen de dresuri cu o pereche de jeanși foarte rupți.

sursa

alte Articole interesante