Stilista Iulia Albu a vorbit despre ținuta purtată de Simona Halep la Roland Garros

Controversatul stilist Iulia Albu a vorbit despre vestimentația aleasă de Simona Halep la turneul francez. Tenismana în vârstă de 26 de ani a câștigat sâmbătă turneul. La capitolul vestimentație, Simona a impresionat-o chiar și pe Iulia Albu. Stilista a spus că ,,fustița și bluzița albastră a Simonei, în combinația cu adidașii în același ton, vor fi cumpărate la greu în toată lumea”.

separator

“Cu siguranță, grija Simonei pentru felul în care arată este una mare și de nu de acum, ci încă de la începutul carierei sale. Este o fată extrem de frumoasă și știe foarte bine să își pună în valoare ochii! Apreciez alegerea albastră a ținutei, în acest context”.

“În general, aceste vestimentatii realizate special de brand-urile care îi sponsorizează pe sportivi devin bestseller-uri chiar la câteva minute de la purtarea lor! În atare condiții, fustița și bluzița albastră a Simonei, în combinația cu adidașii în acelasi ton, vor fi cumpărate la greu în toată lumea, mai ales după victoria superbă de la Roland Garros”, a conchis vedeta de la “Bravo, ai stil”!

sursa

alte Articole interesante