Am organizat nunta, caut mire!

Cam aşa ar începe un anunţ într-un ziar de matriomaniale scris de o  tânără de 22 de ani. Fata şi-a organizat cu mare atenţie nunta de vis. A cumpărat rochia, a ales cântecul pentru dansul mirilor şi meniul pentru invitaţi. Mai are un singur lucru de bifat pe listă: să-şi găsească un mire.

separator

Rearna face parte dintr-un grup de fete, care îşi planifică nunţile până la cel mai mic detaliu, în ciuda faptului că nu au încă un iubit, potrivit The Sun.

„Fiecare fată visează la ziua nunţii, imaginându-şi cum va arăta. Eu fac un pas înaintea majorităţii şi aceste vise devin realitate”, a precizat Rearna. Totul a început, după ce a intrat într-o biserică din Brighton. Tânăra şi-a dat seama că acela este locul, în care trebuie să se mărite şi de atunci numai la asta s-a gândit.

„A fost uimitor. Deodată, am putut să mă imaginez într-o superbă rochie de mireasă, mergând spre altar, iar prietenii şi familia erau mândri de mine. În acel moment, m-am hotărât că trebuie să mă mărit şi am început imediat să-mi planific nunta” , a mai spus tânăra.

Acum aşteapă doar bărbatul perfect alături de care să-şi îndeplinească visul.

Informaţie adaptată după: www.click.ro

 

alte Articole interesante