Cadoul perfect oferit de Beyonce un avion particular de 40 de milioane $. I-a dat aripi lui Jay Z

Cântăreaţa Beyonce şi-a surprins soţul cu un dar cât se poate de extravagant: un avion de lux Bombardier Challenger 850 în valoare de 40 de milioane de dolari. Aeronava impecabil decorată are sufragerie, bucătărie, un dormitor şi două băi complet utilate.

separator

Nicio sumă nu a fost prea mare pentru Beyonce (30 de ani) când a fost vorba să aleagă un cadou pentru soţul ei, Jay Z (42 de ani), care a sărbătorit anul acesta pentru prima oara Ziua Tatălui. Artista a achiziţionat pentru partenerul ei un avion privat ultraluxos, Bombardier Challenger 850, modelul favorit al celebrităţilor. Aeronava este dotată cu tehnologie de ultimă oră, iar interiorul este decorat extrem de elegant.

Bombardier Challenger 850 poate transporta până la 9 pasageri, însoţiţi de un echipaj de trei persoane, şi atinge o viteză de 819 kilometri pe oră. Spre orice colţ al lumii va călători, Jay Z se va putea relaxa acum alături de Beyonce şi fetiţa lor, Blue Ivy, în sufrageria spaţioasă a avionului şi va servi delicatese pregătite chiar în bucătăria de la bord. Un dormitor şi două băi utilate după cele mai înalte standarde vor fi, de asemenea, la dispoziţia lui Jay Z.


Nu este pentru prima oară când cuplul Beyonce – Jay Z îşi cumpără cadouri extravagante. În 2010, rapperul a cheltuit 20 de milioane de dolari pentru a-i oferi soţiei sale propriul „paradis”: o mică insulă în Florida Keys. Nici Beyonce nu s-a lăsat mai prejos: anul trecut i-a dăruit lui Jay Z un inel cu safir, în valoare de 500.000 de dolari.

Sursa: http://www.cancan.ro

 

alte Articole interesante