Cinci lucruri pe care nu le ştiai despre Kim Kardashian

De câţiva ani încoace, focoasa Kim Kardashian (31 de ani) trăieşte practic în lumina reflectoarelor şi sub supravegherea camerelor de luat vederi aproape 24 din 24.

separator

Cele mai intime aspecte ale vieţii ei au fost puse pe tapet, cu sau fără voie, admiratorii brunetei având chiar ocazia să urmărească un sex tape pasional cu ea şi unul dintre foştii săi iubiţi, Ray J. Dacă îţi imaginai că ştii totul despre Kim Kardashian, punem pariu că aceste amănunte te vor surprinde.

1. Suferă de sindromul obsesiv-compulsiv

Kim a recunoscut de curând, în interviul acordat celebrei Oprah, că are o adevărată obsesie pentru curăţenie. Vedeta are nu mai puţin de 20 de sortimente de şampon, nu face decât dacă totul în jur este 100% curat şi dezinfectat, iar pe lângă faptul că are angajaţi care îi fac menajul de trei ori pe săptămână, face şi ea curăţenie foarte des. Kim serveşte doar mâncare adusă în pungi închise ermetic, pe care le pune ea însăşi în frigider, ca să nu fie atinse de alţi oameni.

2. A făcut o depresie după divorţul de Kris Humphries

Vedeta nu s-a descurcat prea bine cu încheierea mariajului ei cu baschetbalistul Kris Humphries, după doar 72 de zile. „Eram deprimată şi-mi venea să fug de tot, de toată lumea. Ştii cum e când ai sentimentul că ţi-ai găsit jumătatea? Ei bine, de când ne-am mutat împreună mi-am dat seama că nu e aşa”. Întrebată dacă mariajul ei a fost doar un truc pentru a-şi face publicitate, Kim a replicat: „Dimpotrivă. Asta a fost cel mai greu, să pun capăt relaţiei ştiind că-i voi dezamăgi pe fanii mei şi temându-mă că vom pierde rating. Am riscat, însă, pentru că nu mai puteam”.

3. Nu e împăcată cu celebritatea

În interviul pentru Vogue, frumoasa Kim, care-şi permite orice datorită averii acumulate din reality show-uri, a mărturisit că „singurul lux care nu am acces este intimitatea”. Vedeta nu se simte confortabil cu statutul ei nici după toţi aceşti ani, iar pentru sora ei Kourtney şi fratele ei mai mic, Rob, lucrurile sunt şi mai dificile.

4. Îşi doreşte copii cu orice preţ

„Dacă până la 40 de ani nu-mi găsesc un bărbat, voi apela la fertilizarea in-vitro şi tot voi avea un bebe!”, a anunţat Kim într-un episod al serialului „Keeping Up with the Kardashians”. Între timp, s-a cuplat cu rapper-ul Kanye West (35 de ani) şi se declară încântată că în sfârşit are alături un bărbat mai matur. „Vreau copii, vreau o iubire care să dureze, vreau să-mi trăiesc basmul”, i-a dezvăluit Kim lui Oprah.

5. Are o pasiune pentru George Clooney

Întrebată într-un interviu pentru o publicaţie glossy pe cine ar lua cu ea pe o insulă pustie, Kim a răspuns fără ezitare: „Pe George Clooney!”. Starleta este pasionată de filmele lui şi îl consideră unul dintre cei mai sexy bărbaţi din lume.

Sursa: http://www.cancan.ro

alte Articole interesante