Succes remarcabil! Creațiile unui moldovence stabilite în Canada, expuse pe paginile celebrei reviste britanice Vogue Fashion

O tânăra din Moldova a devenit una dintre cele mai apreciate creatoare de modă din Canada. Grație talentului și perseverenței, după mai mulți ani de muncă, Rodica Goreea, căci despre ea este vorba, a reușit să își lanseze propriul brand vestimentar în Vancouver, dar și să creeze propria pagină web a acestuia.

separator
Tânăra creatoare de modă s-a mutat acum mai mulți ani în Canada, a studiat Fashion & Design în cadrul Colegiului LaSalle, iar de mai nou creațiile sale cuceresc podiumurile celor mai inedite prezentări de modă.

Recent, fondatoarea brandului vestimentar Goreea și-a anunțat încă un succes în carieră. Moldoveanca stabilită în Canada se declară extrem de încântată pentru apariția brandului pe paginile celebrei revistei britanice Vogue Fashion.

Celebra revistă de modă descrie creațiile moldovencei ca fiind fabricate în Vancouver, Canada, caracterizate ,,printr-un design puternic, îndrăzneț și feminin, cu croieli sofisticate moderne, dar și jucăușe, ce însumează șicul european amestecat cu stilul urban canadian, iar diferitele texturi, culori și combinații de stofe fac fiecare piesă a acestui brand unică și interesantă”.

alte Articole interesante