Succesul TV a fost cea mai mare năpastă a vieţii lui!

1Este unul dintre cei mai bine plătiţi actori de televiziune. Cu toate acestea, succesul a reprezentat pentru el „un adevărat coşmar”.

separator

Este vorba de Hugh Laurie, actorul britanic în vârstă de 53 de ani, care i-a dat viaţă personajului Doctorului House. Acesta primea un onorariu de 250.000 de lire sterline pe episod. În ciuda succesului în carieră (două premii Globul de aur) şi a succesului financiar, Hugh este nemulţumit.

Pentru el succesul a reprezentat şi multă frustrare. În timpul filmărilor din Los Angelis maşina sa a fost modificată cu geamuri fumurii, ca să nu mai fie fotografiat cu telefoanele mobile.

Tot din acest motiv a încetat să mai meargă la cumpărături, pentru ca lumea să nu îi mai fotografieze conţinutul coşului.

2Dar cel mai greu lucru pentru el a fost despărţirea de familie. Soţia şi copiii au rămas în Marea Britanie, iar depărtarea şi-a spus cuvântul. Revenirea în familiei după cei 8 ani, a necesitat o perioadă de reajustare, în special pentru copii. Starul s-a reacomodat imediat, după cum recunoaşte singur.

În timpul filmărilor la serialul care l-a propulsat spre celebritate, Hugh îşi dorea în secret să aibă parte de un mic accident, pentru a fi liber de la filmări o zi sau două.

În prezent Hugh Laurie admite că nu s-ar mai „înhăma” din nou la un proiect de o asemenea anvergură, dar că flirtează cu ideea de a se apuca de regie, „ca să pot lucra în propriile mele haine”.

alte Articole interesante