Sucul care îţi curăţă ficatul în 72 de ore! Cum se prepară

Ficatul este un organ extrem de important, iar dacă acesta funcţionează corespunzător, beneficiază întregul organism. Atunci când ficatul este încărcat de toxine, are de suferit şi metabolismul. Nu trebuie să depui foarte mult efort pentru a-ţi curăţa ficatul. Trebuie doar să incluzi în dietă alimente care menţin sănătatea ficatului.

separator

4-juiceCum prepari sucul pentru ficat

Sucul care îţi curăţă ficatul trebuie consumat trei zile la rând. Este indicat să eviţi mesele greoaie în această perioadă şi alimentele procesate.

Ai nevoie de trei lămâi, o cană de frunze de pătrunjel tăiat, cinci tulpini de țelină făcute la abur şi şase căni de apă.

celery-juice1Pune toate ingredientele în blender şi consumă câte două pahare de trei ori pe zi, înaintea meselor principale. După cele trei zile, fă o pauză de 7-10 zile, apoi repetă tratamentul, scrie unica.ro.

Sucul din ţelină şi pătrunjel este bogat în nutrienţi, antioxidanţi, enzime, clorofilă şi uleiuri volatile. Pe lângă faptul că ajută la eliminarea toxinelor, lămâia dizolvă depozitele de minerale care s-ar putea transforma în pietre.

În plus, consumul acestui suc reduce riscul apariţiei cancerului, îmbunătăţeşte funcţiile sistemului imunitar, scade inflamaţia şi protejează vasele de sânge.

alte Articole interesante