Svetlana Loboda i-a născut o fetiță germanului Till Lindemann

Interpreta de origine ucraineană Svetlana Loboda, în vârstă de 35 de ani, a dat ieri naștere unei fetițe. Tatăl copilului este solistul trupei Rammstein, germanul Till Lindemann. Acest lucru a fost raportat de către publicația Starhit cu referire la rudele vedetei.

separator

Fetița, cu o greutate de 3 kilograme și 48 de centimetri s-a născut într-una dintre cele mai bune clinici din Los Angeles, Cedar Sinai, unde și-au adus pe lume copii vedete precum Madonna și Kim Kardashian. Nașterea a decurs excelent: mama și copilul se simt bine. În urmă cu câteva minute, artista a publicat pe contul său de Instagram prima imagine cu fetița.

,,Îți mulțumesc pentru faptul că ai făcut posibilă această minune”, a scris interpreta cu referire la micuța sa.

Svetlana Loboda nu a confirmat relația cu Lindemann, dar se spune că, cu o lună înainte de nașterea fiicei sale, a apărut la festivalul de muzică Coachella într-un tricou cu simbolul lui Rammstein.

Artista l-a cunoscut pe solistul trupei Rammstein, în luna iulie a anului trecut, la festivalul de muzică „Heat” din Baku. Loboda neagă o relație apropiată cu muzicianul german de 55 de ani, care mai are două fete mari.

Acesta este al doilea copil al Svetlanei Loboda, care are deja o fiică de șapte ani, Eva, născută cu coregraful și fostul ei coleg Andrei Tsar.

alte Articole interesante