Tânărul de 17 ani, dat dispărut, este căutat prin toate pădurile din nordul țării. Unde a fost văzut ultima oară?

Tânărul de 17 ani din Costești, raionul Ialoveni, dispărut acum trei zile, este căutat în continuare de oamenii legii. Rudele au luat la pas pădurile pentru a-l găsi. Ultima oară, acesta a fost văzut la Susleni, raionul Orhei.

separator
Minorul a mers cu o mașină de ocazie până acolo, iar după ce a coborât, i-a spus șoferului că se îndreaptă spre Mănăstirea Țîpova. La această oră, familia îl caută cu disperare prin împrejurimi, însă deocamdată, nu au găsit niciun indiciu despre locul aflării lui, scrie realitatea.md.

Artiom Grigoriță este elev în clasa a 10-a la liceul din Costești. Vineri, 10 mai, acesta a plecat de acasă spre Chișinău, la ziua de naștere a iubitei sale. Cel puțin asta i-a spus suroriii sale mai mari, Valentina, căreia i-a promis că după ce își vede prietena, vine la ea în vizită. Tânărul nu a ajuns însă nici la iubita lui, despre care familia lui a aflat mai târziu că nici măcar nu stă în Moldova, și nici la sora lui la Chișinău. Artiom a ajuns însă la Dondușeni, la un prieten pe care îl cunoscuse cu ceva timp în urmă pe internet. A stat acolo până sâmbătă, când a luat microbuzul înapoi spre Chișinău.

De aici, firul dispariției minorului s-a întrerupt până duminică seară când a ajuns la Susleni cu o mașină de ocazie. Sora tânărului dispărut fără urmă, Valentina Grigoriță, a fost sunată de șofer care i-a spus că l-a văzut. ”L-a luat cu mașina, l-a dus până la Susleni…fratele meu i-a zis șoferului că nu are decât 20 de lei să îi dea pentru drum”, ne-a spus Valentina, care a mai precizat că fratele său avea cel mai probabil, ceva bani cu el, întrucât i-a dat recent o sumă de bani cu care să își plătească cursurile de engleză, însă tânărul așa și nu le-a achitat. Lucru confirmat chiar de profesoară.

De la Susleni, Artiom ar fi luat-o pe jos spre Mănăstirea Țîpova. Cel puțin asta i-ar fi spus minorul bărbatului care l-a luat cu mașina. Nu a ajuns însă la mănăstire, spun călugării. După ce au primit vestea că tânărul nu a trecut pe la Mănăstirea Țîpova, sora, cumnatul și încă o rudă a acestuia au luat la pas împrejurimile, în speranța de a-i da de urmă. Fără vreun rezultat însă, deocamdată. Căutările continuă. Dacă l-ați văzut pe Artiom, puteți anunța poliția, la numărul 112 sau rudele la numerele de telefon: 069269620 sau 069490717.

alte Articole interesante