Târgul Universităților din România va fi organizat la Chișinău, Bălți și Cahul. Află detalii!

Federația Tinerilor Români de Pretutindeni organizează, în perioada 4-7 iulie 2019, Târgul Universităților din România. În 3 orașe din Moldova, activitățile organizate vor avea drept scop prezentarea ofertelor educaționale din centrele universitare românești.

separator
Tinerii absolvenți ai liceelor din Republica Moldova, care doresc să-și continue studiile peste Prut, vor avea ocazia să discute cu membrii Federației Tinerilor Români de Pretutindeni, să primească informații utile, sugestii sau chiar alternative pentru a putea beneficia de studii de calitate în România. Astfel, participanții la târg vor putea să afle cum e să fii student în România chiar din prima sursă.

Când și unde vor avea loc consultări?

4-5 iulie – Chișinău, parcul Ștefan cel Mare și Sfânt
6 iulie – Bălți, Liceul Mihai Eminescu
7 iulie – Cahul, Universitatea Bogdan Petriceicu Hașdeu

Aflat la cea de-a Xl-a ediție, Târgul Universităților din România este prima etapă a campaniei de informare și consiliere „AdmiteRO”, care se desfășoară în perioada iulie – octombrie, în cadrul căreia voluntarii organizațiilor membre FTRP oferă absolvenților ciclului gimnazial, liceal sau universitar din Republica Moldova informații despre metodologia de admitere la instituțiile de învățământ românești.

Federația Tinerilor Români de Pretutindeni este o organizație non-guvernamentală, apolitică și nonprofit, cea mai importantă entitate de reprezentare a studenților și elevilor etnici Români care își fac studiile în România.

alte Articole interesante