Tensiunea arterială – indicator important al sănătății! Află cum să o ții sub control

Orice examen medical include măsurarea obligatorie a valorilor tensiunii arteriale, indiferent că este vorba despre o urgență sau un consult medical de rutină. Cunoașterea de către medic a nivelului presiunii exercitate de către sânge asupra pereților arteriali este absolut necesară pentru evaluarea stării de sănătate a omului. Trebuie știut că valorile tensiunii arteriale pot varia în funcție de starea somatică sau emotivă a organismului. Pentru monitorizarea tensiunii arteriale este potrivit să avem mereu la îndemână un tonometru – aparatul care stabilește cu exactitate cifrele tensiunii arteriale.

separator

Pentru a putea efectua măsurări regulate, acasă, ceea ce este recomandat, în special pentru persoanele diagnosticate cu valori mărite de tensiune arterială, este util să achiziționezi un tonometru de înaltă calitate, care să îți ofere rezultate sigure și corecte.

Brandul Rossmax propune un tonometru automat X5, ușor de utilizat de către oricine. Pe lângă funcțiile multiple pe care le are și un display mare, inteligibil, tonometrul este dotat cu indicatori de sunet și culoare.

Astfel, când tensiunea arterială este în limitele normale, aparatul arată indicații de culoare verde. Atunci când sunt înregistrate valori înalte – tonometrul va indica datele cu culoarea roșie.

Mai mult decat atât, tonometrul Rossmax X5 dispune de tehnologia Elvetiana Parr – unică în lume, ce permite prevenirea unui diagnostic de atac cerebral, prin depistarea la timp a ritmului cardiac neregulat sau aritmiilor. Acest lucru are o mare însemnătate pentru pacienții cu boli cardiace cronice, întrucât tonometrul monitorizează în mod regulat funcția inimii și ajută la ajustarea tratamentului, în timp util.

Tehnologiile moderne Rossmax cu tehnologia PARR, pentru măsurarea tensiunii arteriale, sporesc gradul de monitorizare și prevenire a accidentelor vasculare.

Alături de un regim alimentar sănătos, fără alcool și fără vicii, însoțit de sport și un stil activ de viață, valorile tensiunii arteriale pot fi menținute cu succes în limitele normale.

Achiziționează Tonometrul Rossmax automat X5 (PARR Tehnology), produs în Elveția, pe farmacie.md

alte Articole interesante