Test de personalitate indian. Alege o mandala și află ce secrete ascunde personalitatea ta

Mandala – este un simbol și totodată un ritual, originar din Hinduism și din Budism, care reprezintă Universul, conform Wikipedia.  Alege una dintre mandalele de mai jos și apoi citește ce dezvaluie aceasta, despre personalitatea ta.

separator

 Galben, negru și albPersoanele care aleg această mandala sunt prietenoase, se înțeleg bine cu toată lumea. Sunt oameni veseli și buni comunicatori. Tot ceea ce fac are la bază intenții bune. Sunt pozitivi, liderii perfecți datorită forței caracterului și a creativității lor.

Combinația acvamarin și roșuDescrie o persoană calmă și romantică. Roșul indică afecțiunea și pasiunea acesteia. Un om calm îi ajută cu bucurie și bunătate pe ceilalți. Este partenerul perfect pentru întreaga viață. Este o așa mare plăcere să petreci timpul cu el. În plus, are o gândire liberă.

Roșu, maro și alb
Este alegerea persoanei nerăbdătoare însă plină de carismă. Oamenii din această categorie sunt hotărâți și atunci când iau o decizie nu se mai întorc din drum. Pot fi, totuși, agresivi, nervoși, anxioși și usor de iritat. Roșul este o culoare puternică. Cei care o aleg sunt, în general, oameni puternici. Au o forță interioară care îi ajută să depășească orice.

Roșu, roz, albastru și galbenIlustrează feminismul. Aceste persoane sunt frumoase, emoționale și tandre. Sunt oameni organizați și, în general, considerați înțelepți. Au o legatură puternică cu sufletul, energia și vibrațiile. Sunt plini de energie și iubesc ideea de grup. Sunt persoane fericite, carora le place să râdă, adică amici perfecți.

Portocaliu, galben și negruSunt persoane avansate din punct de vedere spiritual, au un spirit liber sunt aventuroase, creative și sănătoase. Acești oameni sunt demni și se bucură de succes. Sunt foarte inteligenți.

Liliachiu, albastru, negru și albVisătorii sunt cei care aleg această mandală. Cred într-o lume magică. Liniștea interioară pe care o au este admirabilă. Sunt buni oratori. Își urmează inima și îi inspiră pe ceilalți. Sunt interesați de filozofie sau de studierea paranormalului.

VerdeSunt iubitori de animale și le plac activitățile în aer liber. Înțeleg natura și fiecare clipă liberă o petrec în sânul ei. Au un stil de viață foarte sănătos. Sunt exploratori aventuroși. Cred în dezvoltarea spirituală. Dau dovadă de compasiune și sunt centrați pe inimă.

RozSunt oameni cu inimă deschisă, iubitori și romantici, tandri și plini de sensibilitate. Sunt, în același timp, vulnerabili, puri și tocmai de aceea trebuie tratați cu atenție pentru a nu a li se distruge partea delicată. Sunt foarte recunoscători pentru tot ce au și ce nu au.

Fara culoareSunt persoane luminate. Armonia și echilibrul sunt componente cruciale ale vieții lor. Au un nivel foarte ridicat de înțelegere, așa că dacă simți nevoia să te destăinui cuiva, atunci ai găsit persoana potrivită. Sunt tot timpul serioși. Le place puterea și sunt perfectioniști.

Sursa

alte Articole interesante