Toate drumurile duc la SEMINAR: Scapă de celulită rapid şi eficient

Cu paşi rapizi şi siguri ne apropiem de sezonul estival. De îndată ce temperaturile din termometru încep a creşte, începem să ne agităm că nu am slăbit destul, or nu am făcut suficientă mişcare pentru a estompa celulita de pe coapse. Într-un final, toate drumurile duc spre sălile de sport sau la Seminarul de Nutriţie, de pe 13 iunie 2017, organizat de Galina Tomaş.

separator

18815910_1371687346212486_1697677793_n

„Scapă de Celulită: slăbeşte, detoxifică şi tonifiază corpul” este următorul seminar pe care ţi-l propune Galina Tomaş, doctorul în ştiinţe medicale şi nutriţionistul Cabinetului de Nutriţiei GT.

Vestea bună este că mai ai timp să te înscrii la Seminar, accesând pagina www.galinatomas.md . Evident, poţi porni la drum spre o siluetă perfect conturată şi fără ajutorul specialiştilor, doar că rişti să pierzi timp şi forţe în oceanul  informaţional al spaţiului virtual.

Galina Tomaş  îţi propune o cale mai rapidă şi mai sigură: în cadrul seminarului, vei afla despre tipurile şi stadiile celulitei.  În sfârşit, vei afla ESTE sau NU celulita o moştenire genetică?!

Dacă nu ai luat încă o decizie ce formă de tratament să aplici pentru diminuarea celulitei, la seminar vei afla despre masajul,  împachetările şi drenajul limfatic.

Aşadar, când nu ai suficiente cunoştinţe despre nutriţie, slăbire şi modelare a corpului, organizează-te şi vino pe 13 iunie 2017,  la seminarul de nutriţiei.

Detaliile le găseşti AICI!

alte Articole interesante