Top 5 bărbați celebri cu penisul mic!

Sunt admirați de femei și invidiați de bărbați. Dar ce folos,  dacă mama-natură nu i-a înzestrat cu de toate! Iată care sunt celebritățile de la Hollywood cu  cele mai mici penisuri!

separator

1. Ashton Kutcher

Ashton a trecut de la Demi Moore la Mila Kunis mai rapid decât trece Oscarul pe lângă Lenoardo DiCaprio, dar asta nu înseamnă că stă foarte bine la capitolul dotări de la natură. Cel puțin, asta reiese din declarația fostei sale iubite, regretata Brittany Murphy.

Aceasta a adăugat că esența relației dintre Kutcher și Demi este că el nu ține cont de vârstă și ea nu ține cont de mărime.

Top 5 bărbați celebri cu penisul mic!

2. Eminem

Fosta lui soție, Kim, nu este singura care s-a plâns de dimensiunea penisului celebrului cântăreț. Nici Mariah Carey nu a fost prea impresionată de Marshall Mathers, însă femeile nemulțumite de el nu se opresc aici. Este bine cunoscut faptul că lui Eminem îi plac actrițele din filmele porno și are un șir lung de foste iubite din această industrie,  însă niciuna nu a fost prea convinsă de calitățile sale de amant.

Top 5 bărbați celebri cu penisul mic!

3. Enrique Iglesias

Arată bine, e romantic, spune balade de dragoste însă cam până aici merg calitățile lui Enrique de lation-lover. În numeroase rânduri chiar el a declarat că are un penis atât de mic încât ar fi modelul ideal pentru o reclamă la prezervative XS.

Top 5 bărbați celebri cu penisul mic!

4. Colin Farrell

Atunci când vine vorba despre dimensiunea penisului său, Colin spune că nu-i mare lucru. Părerile sunt totuși împărțite și unii spun că aceasta este dovada de falsă modestie. În 2006, internetul s-a îmbogățit cu un sex tape în care apare Farell alături de modelul Playboy Nicole Narain și cei care au văzut filmare spun despre Colin că are cu ce se lăuda.

Top 5 bărbați celebri cu penisul mic!

5. Ben Affleck

Actorul și regizorul Ben Affleck a fost aplaudat pentru calitățile sale artistice și a fost declarat unul dintre cei mai sexy bărbați. Cu toate acestea, unul dintre foștii săi colegi de pe platourile de filmare spunea că l-a văzut pe Ben în toată splendoarea și nu ar fi prea impresionat. Să fie vorba de orgoliu masculin sau micul Ben nu se ridică la înălțimea așteptărilor?

Top 5 bărbați celebri cu penisul mic!

Sursa

alte Articole interesante