Top 5 cărți recomandate de Lilu!

În cadrul seminarului “Fericirea e la îndemâna oricui”, Lilu le-a recomandat

separator
tuturor femeilor 5 cărți motivaționale și de dezvoltare personală, care i-au influențat modul de a gândi și de a trăi.

Iată care sunt ele:

Bucuria – Fericirea care vine din interior de Osho

Plăcerea e dependentă de ceilalți. Dacă iubești o femeie, dacă asta e plăcerea ta, atunci acea femeie devine stăpâna ta. Dacă iubești un bărbat, dacă asta e plăcerea ta și ești nefericită, disperată, tristă fără el, atunci ai devenit sclavă, nu mai ești liberă, ești la închisoare. Dacă ești în căutare de bani și putere, atunci vei fi dependent de bani și putere. Omul care acumulează bani, a cărui plăcere e să aibă din ce în ce mai mulți, va deveni din ce în ce mai nefericit deoarece se teme că îi va pierde.

“Puterea prezentului” de Eckhart Tolle

“Puterea Prezentului” este una dintre cele mai apreciate cărți de dezvoltare personală, fiind publicată la finalul anilor ’90. Cartea se concentrează pe persoana care suntem acum, astăzi. Mereu ne gândim la ceea ce s-a întâmplat în trecut sau ce s-ar putea întâmpla în viitor. Acordăm o atenţie sporită trecutului nostru sau plănuindu-ne viitorul.

Emoţiile şi sănătatea de Osho

Emoţiile nu pot fi permanente. Ele se schimbă, de aceea sunt „emoţii”. De la una la alta, şi tu te schimbi continuu. Acum ești trist, peste puţin timp ești fericit; acum ești furios, peste puţin timp devii compătimitor. Şi aşa mai departe. Aceasta nu poate fi natura ta pentru că este nevoie de ceva în spatele tuturor acestor schimbări, ca o sfoară care le ţine pe toate la un loc.

Iubeşte-te pe tine însuţi şi lasă-i pe ceilalţi să facă ce vrei tu de Lawrence Crane

Atunci când eşti plin de iubire, ceilalţi oameni îţi ies în întâmpinare. Ei îţi oferă ce îţi doreşti, chiar dacă nu înţeleg întotdeauna de ce fac acest lucru. Cert este că simt ceva special faţă de tine şi doresc să te ajute să obţii ceea ce vrei. Forţa care îi determină să se comporte astfel este iubirea. Dacă vei citi această carte, vei învăţa cum să îi laşi pe ceilalţi oameni să facă ce vrei tu. Vei învăţa că dacă emani iubire, devenind una cu ea, întreaga lume îţi iese în întâmpinare, ajutându-te să îţi îndeplineşti dorinţele.

Lasă grijile, începe să trăiești de Dale Carnegie

Problema nu este ignoranța, ci lipsa de acțiune. Scopul acestei cărți este să reafirme, să ilustreze, să scoată la lumina și să glorifice o mulțime de adevăruri vechi și fundamentale, să-ți îmboldească și să te determine să faci ceva pentru a le aplica.

alte Articole interesante