Top cele mai fericite zodii

Trebuie să recunoaștem că, cu toții ne dorim să fim fericiți!!! Iar o viață lipsită de griji și mulțumire pentru tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru este ideală și la asta aspirăm. Totuși, există persoane care par să fie mereu fericite și altele care, din contra, sunt mereu supărate sau întristate, iar acest lucru este influențat și de planete și restul astrelor cerești.

separator

1. Săgetator
Probabil te așteptai ca Săgetatorul să se afle pe această listă. Nativii acestei zodii par a fi mereu liberi și se bucură din plin de orice moment al vieții lor. Atitudinea optimistă și felul în care rezolvă de obicei situațiile stresante îi ajută să fie mereu cu zâmbetul pe buze. Săgetatorii pare că au practic un sistem integrat ca atunci când trec prin momente dificile, să revină imediat la o stare mai bună. Fie că fac singuri glume, fie încearcă să accepte noi provocări, Săgetătorii sunt cu siguranță cei mai fericiți.

2. Leu
Deși este o persoană autoritară, de cele mai multe ori destul de stresată din cauza pozițiilor de conducere pe care probabil le deține, Leul știe cum să aibă grijă de fericirea sa. Nativii acestei zodii încearcă să rămână mereu pozitivi, orice s-ar întâmpla. Leii nu au un mecanism la fel de bun precum cel al Săgetătorului, însă nu te aștepta să vezi un Leu trist mai mult de cinci minute.

3. Berbec
Berbecii sunt una dintre cele mai active zodii, ceea ce înseamnă că aceștia luptă mereu pentru ceea ce își propun. Sunt totodată și foarte amuzanți, ceea ce îi transformă ușor în prietenii perfecți. Cu toate acestea, Berbecii renunță ușor la orice relație care nu le aduce mulțumire sau, mai rău, le provoacă tristețe. Ferindu-se astfel de situațiile neplăcute, Berbecii intră și ei în topul celor mai fericite zodii.

4. Balanță
Balanțele știu să mențină un echilibru în viața lor, ceea ce înseamnă că deși nu ocupă primul loc în acest top, ele tot știu cum să se bucure de fiecare moment. Nativii Balanță încearcă să evite cu grație fiecare conflict și, dacă trec printr-o situație neplăcută, se prefac că totul este în regulă, până când chiar ajung în această stare. Știu să își creeze singuri o stare de confort și fericire.

5. Pești
Peștii sunt destul de emotivi, ceea ce înseamnă că îi vei vedea plângând cateodată. Asta se poate întâmpla și pentru că empatizează destul de ușor cu cei din jurul lor, așadar este posibil să fie puțin afectați de poveștile altor persoane. Cu toate acestea, datorită faptului că își asumă sentimentele, Peștii sunt mult mai liniștiți și împăcați cu sine și, prin urmare, mai fericiți.

6. Gemeni
Gemenii au o personalitate captivantă, iar dualitatea lor îi ajută să găsească fericirea mai ușor, mai ales în momentele în care se simt dezamăgiți. Aceștia nu pot fi răniți foarte ușor, deci cu greu le poate fi stricată dispoziția.

Sursa

alte Articole interesante