5 filme recomandate de Cristina Gheiceanu!

Timpul liber este un adevărat lux pentru cei care muncesc și abia așteaptă să vină weekend-ul, ca să-l petreacă minunat alături de persoana iubită.Unii chiar își fac planuri și întocmesc o listă cu activitățile ce urmează să le exploreze la maxim în zilele libere.Cristina Gheiceanu vă vine în ajutor cu o idee interesantă și cu încredere vă sugerează să priviți filmele ei preferate.

separator

17555121_714607278707546_804294087_n

Știm cu toții că la capitolul “gusturi” Cristina Gheiceanu stă foarte bine,tocmai de aceea trebuie neapărat să luați în calcul recomandările făcute de ea, mai ales voi,dragi femei.

  1. Crazy Stupid Love

Este filmul meu preferat. Un film care vorbește despre adevăr, cu atâta umor de calitate. Deși l-am privit de nenumărate ori, îl reprivesc de fiecare dată cu aceeași plăcere.

1


  1. Suffragette

Cred că fiecare femeie ar trebui să privească acest film. Cu toate că este unul mai complicat și mai greu, din punct de vedere emoțional, e un film ce te face să apreciezi femeile și curajul lor.

2

  1. Miss Sloane

Ador filmele ce au în prim plan caractere feminine puternice. Acest film este atât de imprevizibil. Te ține în priză până la ultima secundă.

3

  1. The Intern

Pur și simplu ador acest film. Este unul ușor, dar atinge subiecte atât de actuale. Despre o tânără care luptă să-și construiască propria afacere, iar la un moment dat este nevoită să aleagă între carieră și familie. Un film cu gânduri înțelepte și cu accentele puse corect. Are un umor foarte bine dozat.

4

  1. Pele

Ador filmele inspirate din viață. În două ore primești o lecție de viață, împachetată frumos. După acest film, chiar vrei să schimbi ceva în viața ta.5

alte Articole interesante