Top 11 filme care trebuie să le vezi de Crăciun!

Crăciunul este sărbătoarea specială ce adună toată familia împreună, iar niște filme bune vor completa atmosfera festivă. Îți propun 11 filme de Crăciun care la sigur te vor duce în lumea Moșului, a renilor și a cadourilor. Vizionare plăcută!

separator

1. The Polar Express
Dacă nu crezi în Moș Crăciun, după ce vei viziona acest film îți vei schimba părerea. Este un film minunat de Sărbători, cu un soundtrack cum nu se poate mai bine de nimerit. Polar Express păstrează spiritul sărbătorilor de iarnă și atmosfera de basm, întregite într-un cadru clasic stilat, decent și în același timp irezistibil.

Lista evenimentelor și concertelor la care poți merge în luna decembrie!

2. How the Grinch Stole Christmas
Deși mulți preferă varianta recentă a filmului, traditionaliștii consideră că desenul animat din 1966 este cea mai bună versiune. Iar mesajul transmis de film în care Grinch încearcă să distrugă bucuria Crăciunului, este cel în care acesta descoperă că de fapt Crăciunul înseamnă iubire și prietenie.

3. Kung Fu Panda Holiday Special
La sigur ai văzut prima parte a filmului și te-a cucerit. Atunci nu mai sta pe gânduri deoarece varianta de Sărbători este perfectă în această perioadă frumoasă.

4. Miracle on 34th Street (1994)
Un film clasic, din 1947, care este una dintre cele mai populare pelicule de Crăciun. În film se povestește despre magazinul Macy’s, unde directorii au nevoie de un nou Moș Crăciun. În final este angajat un bărbat în vârstă, pe nume Kris Kringle, care își intră atât de bine în rol încât susține că este adevăratul Moș Crăciun. Și cum nimeni nu îl crede, ajunge chiar să fie internat în spital, fiind considerat nebun. Este însă oare Kris Kringle adevăratul Moș Crăciun? Aflați răspunsul privind filmul Miracle on 34th Street.

5. Mrs. Miracle
Filmul povestește despre o foarte frumoasă poveste de familie, dragoste și spiritul Crăciunului.

6. 4 Christmases
Dacă vrei de Crăciun să fii singură și nu știi cum să scapi de rude? Urmarește această comedie!

7. Home Alone
Cine oare nu a văzut cele 4 filme din seria filmelor “Home Alone” și nu știe cine este Kevin? Deși este un film destul de vechi, merită privit de persoanele de orice vârstă.

8. The Holiday
Scenarista și regizoarea Nancy Meyers ne fură atenția cu o comedie romantică. De data aceasta este vorba de o idee originală: două femei, Amanda (Cameron Diaz) și Iris (Kate Winslet), plictisite de viața lor, se întâlnesc pe internet și decid să facă schimb de case pentru Sărbători. Cum va decurge istoria află privind filmul.

9. Love Actually
Filmul dat te va cuceri anume prin faptul că în el sunt prezentate câteva istorii a unor oameni a căror soartă se schimbă de Sărbători.

10. Holiday in Handcuffs
Filmul povestește despre Trudie, o femeie deprimată, dar suficient de puternică care răpește un bărbat pentru a-l livra drept iubit părinților. Află care va fi finalul.

11. Ho Ho Ho
Te va cuceri neapărat. Horaţiu, un puşti de 8 ani care încă mai crede în Moş Crăciun primeşte, drept cadou de sărbători, o zi la Mall. Ceea ce ar fi trebuit să fie o zi normală de Crăciun se transformă, într-o veritabilă aventură, în momentul în care copilul se pierde de mama sa. El îl întâlneşte pe Ion, un pungaş deghizat în Moş Crăciun, aflat în mijlocul unei operaţiuni cât se poate de ilegale.

alte Articole interesante