Tragedie la Eurovision 2019: un angajat a sfârșit dramatic

Un incident tragic s-a produs în noaptea de marţi spre miercuri, la Tel Aviv. Şoferul unui camion a murit, după prima semifinală, din cauză că echipamentul de iluminat a căzut pe el în timp ce descărca vehiculul la Expo Tel Aviv, unde are loc concursul Eurovision.

separator

Bărbatul a murit la terapie intensivă după ce eforturile de resuscitare au eşuat, a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al spitalului unde a fost internat, relatează dpa, citată de protv.md.

Echipa de producţie a Eurovision a declarat într-un comunicat că este “extrem de întristată de moartea şoferului”. “Gândurile şi condoleanţele noastre se îndreaptă către familia sa”, se mai spune în comunicat.

“Prioritatea noastră este întotdeauna siguranţa şi securitatea tuturor celor implicaţi în organizarea concursului Eurovision şi, conform protocolului, colaborăm cu autorităţile”, a mai spus echipa de producţie. Marţi seara a avut loc prima semifinală a concursului. Cea de-a doua semifinală se va desfăşura joi seara, iar marea finală va avea loc sâmbătă seara.

alte Articole interesante