Tragedie la Ștefan Vodă. Doi soți și copilul acestora, în vârstă de 1 an, au murit intoxicați în somn

O familie înreagă a murit după ce s-a intoxicat cu fum, emanat de la o priză electrică defectată. Cazul a avut loc în dimineața zilei de ieri în localitatea Crocmaz, a raionului Ștefan Vodă.

separator

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 09:09 minute. Potrivit datelor operative, o femeie și un bărbat în vârstă de 20 de ani, dar și copilul acestora în vârstă de un an s-au intoxicat în somn. Pentru examinarea situației la fața locului s-au deplasat angajații Secției Situații Excepționale raionale.

Se presupune că persoanele s-au intoxicat după ce în locuință a avut loc un scurtcircuit la o priză în urma utilizării a unui aparat electric defectat. Încăperea a fost inundată cu fum dens toxic în urma procesului de mocnire a prizei electrice.

Incendiul în locuință nu s-a produs. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite. Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă atenționează populația să respecte regulile antiincendiare şi să verifice utilitatea echipamentelor electrice.

Pompierii recomandă oamenilor să nu folosească echipamente uzate sau defecte, iar în cazul în care acestea prezintă pericol să invite echipe specializate pentru înlăturarea defectelor.

sursa: www.echipa.md

alte Articole interesante

Alte Articole interesante