Tragedie! Trei frați de 7, 9 și 11 ani s-au înecat într-un iaz din localitatea Pohribeni

Cei trei frați cu vârstele de 7, 9 și 11 ani, au fost găți morți de salvatori în bazinul acvatic din apropierea localității Pohribeni, raionul Orhei. Trupul ultimului minor, în vârstă de 7 ani, a fost recuperat de scafandrieri la ora 9.15 în dimineața zilei de 28 mai. Copiii s-au înecat ieri în jurul orei 18:00.

separator
Potrivit datelor operative ale MAI, copiii au fost văzuți într-o barcă trecând iazul, iar ulterior hainele acestora au fost găsite pe mal.

Salvatorii au fost alertați în seara zilei de ieri pentru a efectua lucrări subacvatice, astfel la fața locului s-au deplasat trei echipaje de scafandri din cadrul IGSU, care au lucrat toată noaptea pentru a recupera cadavrele copiilor.

Pentru ca activitatea acestora să nu fie întreruptă de condițiile nocturne a fost instalat un turn de iluminare. După aproape 12 ore de căutări continue, salvatorii au recuperat în această dimineață la ora 8.00 cadavrele băieților cu vârstele de 9 și 11 ani. Ulterior, a fost recuperat și trupul copilului de 7 ani.

Toate circumstanțele sunt investigate de organele de drept.

alte Articole interesante