Tragedie. Un băiat și o fată din Cantemir, ambii de 16 ani, și-au pus capăt zilelor

Tragedie în două familii din raionul Cantemir. Un băiat și o fată, ambii de 16 ani și-au pus capăt zilelor.

separator

Primul caz a avut loc în această dimineață, în jurul orei 08:00, în satul Cârpești din Cantemir. Potrivit poliției, victima este o adolescentă în vârstă de 16 ani. Trupul neînsuflețit al fetiței a fost găsit în această dimineață de către sora sa mai mică, în vârstă de 7 ani, care și-a anunțat imediat mama, iar femeia a alertat poliția. Adolescenta, din motive încă necunoscute, s-ar fi spânzurat cu o sfoară de un copac din grădina bunicei sale.

Alt caz s-a produs în capitală, informează echipa.md. Un minor, la fel, de 16 ani, a murit, după ce s-ar fi aruncat în gol de la înălțimea unui bloc de locuit. Tragedia a avut loc în jurul orei 11.00, pe strada Nicolae Costin, din sectorul Buiucani.

La fața locului s-a deplasat grupul operativ din cadrul IP Buiucani pentru a stabili toate circumstanțele”. Presa scrie că băiatul este originar din localitatea Sadâc, raionul Cantemir, dar locuia la niște rude și era elev în clasa 10-a a unui liceu din capitală. Părinții minorului ar fi plecați peste hotare. Alte circumstanțe se stabilesc. Între cele două cazuri, deocamdată, nu a fost raportată vreo legătură.

alte Articole interesante